Meikkiexpertit!

Vierailija

Illalla pitäisi näyttää todella upeelta! Mulla vaalea ruskettunut iho ja todella vaaleat juuri värjätyt hiukset eli juurikasvua ei vielä ole. Kasvot näyttävätkin jotenkin hassuilta, eivät siis erotu. Silmät siniset ja pienet. Miten tekisin itselleni silmämeikin, joka häikäisisi ja tekisi vaikutelman suuremmista silmistä?Löytyy valkoista, vaalean vihreää, vaaleansinistä ja violettia luomiväriä. Samoin on ripsaria ja kajaalia.Avusta kiitollinen ja saa avustaa ihan alusta asti;)

Kommentit (8)

Vierailija

Itse en ketjua UP:nnut, joten jotakin muutakin taitaa kiinnostaa.Yksi kysymys vielä:Finnejä leuassa ja mulla on Joe Blascon vahvaa peitevoidetta. Pistänkö sitä ensin finnien päälle ja sitten vasta meikkivoidetta ja siihen puuteria?Ap

Vierailija

laita valkoista luomiväriä kulmaluulle kevyesti, siis kulmakarvan alle sivulle. samoin silmän sisänurkkaan kevyesti. tämä kikka todella " avaa" silmiä. muuten suosittelisin vain silmän ulkonurkan rajausta vähän yli ja häivyttämistä kunnolla. ripset voi taivuttaa pari kertaa ennen ripsaria ja kun ripsari on kuivinut niin taivuta vielä kerran mutta vain ihan kevyesti painamalla.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat