Noloa: en ole saanut tänä vuonna edes ikkunoita pestyksi

Vierailija

Lattiatkin luututtiin viimeksi heinäkuun alussa. Pitäisiköhän ryhdistäytyä huomenna vai keskittyä nauttimaan vikoista lomapäivistä ja tehdä vaan joku pikaimurointi ja vessanpesu?

Kommentit (9)

Vierailija

... vaan sen on tehnyt ammattilainen, kiitos kotitalousvähennyksen! Suosittelen kaikille ja erityisesti ruuhkavuosia viettäville äideille ostamaan aikaa itselle ja perheelle, sillä työ ei edes maksa kovin paljoa nykyisin (vähennysten jälkeen koko talon suursiivo ikkunoineen n. 60 e). Vai kehtaako joku sanoa nauttivansa ikkunanpesusta mieluummin kuin siiderilasillisesta omalla terassilla puhtaiden ikkunoiden äärellä?!

Vierailija

mutta jotenkin on laiskottanut älyttömästi koko kesän, en viitsisi millään esim siivotessa pyyhkiä pölyjä tai viikata pyykkejä

Vierailija

Ikkunat jätän pesemättä tältä vuodelta, koska olen raskaana ja en halua haistella pesuaineita :D. Mitään tiskiainetta en suostu käyttämään. Kato kyllä joku hyvä tekosyy aina löytyy.

Vierailija

kolmeen vuoteen. Ei niitä kukaan muukaan ole pessyt. tarvitsisi varmaan joku päivä etsiä se perkeleen ikkunanavaaja ja ryhtyä toimeen.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat