Tiedoksenne, lasten läimäyttelijät, tukistelijat yms luuserit!

Vierailija

Lapsenne kertovat kokemuksistaan minulle, kouluterkkareille, kuraattoreille ja opettajille. Minä taasen soitan lastensuojeluun ja teen teistä ilmoituksen. Aika luusereita olette, kun ette pysty väkivallattomaan kasvatukseen! Lapsesi on peilikuvasi, ei mikään "syntymästään kuriton paha".

Kommentit (11)

Vierailija

Tuli muuten mielehin asia. miten ainakin meillä asia hoidetaan, mikäli lapsi kertoo jotain pahoinpitelyyn viittaavaa. Ensin ja aina ensin otetaan yhteyttä perheeseen ei todellakaan sossuun, ja yritetään tilannetta yhdessä tukailla ja löytää ratkasuja. kumminkin on tilanteita missä esim, varhainen ohjaaminen kasvatusneuvolaa, tuo hyviä tuloksia monissa ongelmatilanteissa.Siksi nyt vähän ihmettelen tätä lausahdustasi että sä ilmoitat, no hyvä, kunhan ensin keskustelet vanhempien kanssa asista. Meinaan monast asia on hätähuuto vanhmmilta ja ovat oikeasti tyytyväisiä, kun joku ottaa härkääsarvista....T: Lasten kanssa työskentelevä.

Vierailija

Lainaus:

miten tukistat niin ettei se satu?
kasvaminen sattuu. Aina, aikuisenakin.Lainaus:

Ja miksi ihmeessä niitä rajoja määritetään väkivallalla?
Väkivaltaa se on henkinenkin.

Väkivallanrajojen määrittely on hiukka hankalaa ja selkeästi lähtenyt joiltakin lapasesta.

Vierailija

Lapsi pettyy alistuu, kun ei saa tahtoaan läpi. Eli rajojen asettaminen on alistamista. Eräät viisaat sanovat sitä lapsen suojelemiseksi.

Vierailija

niin oikea kasvatus on silittää tätä lasta päähän ja sanoa että ei se mitään, sinä olet sellainen kuin olet. Rajoja ei saa enää laittaa.

Väkivalta on eri asia kuin tukistaminen niin ettei lasta satu ja tämäkin äärimmäisessä tilanteessa.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat