Oululaiset: millainen asuinalue on Myllyoja?

Vierailija

Onko jotain parempia tai huonompia alueita/katuja/taloja?

Kommentit (10)

Vierailija

Palveluita on hyvin, kaikki mitä tarvitaan (koulu, pk, nuorisotalo, kaupat, posti, pankki, terveyskeskus, apteekki, kirjasto, pizzeria, kauneushoitola :)) Mitä sitä nyt muuta enää tarviikaan?

Vierailija

Hyvä ja rauhallienn alue, lähellä palvelut ja helppo saavutettavuus keskustaan. Ihania uimarantoja lapsille jne. Ostari ihan samanlainen kuin muutkin ostarit (ESIM VÄRTTÖ ja KASTELLI!). Nykyään jo iäkkäämpää väestöä, koska talot 80 luvun alusta. Voisin hyvin muuttaa. Erkkolan siltaa lähellä on kiva omakotitaloalue.

Vierailija

Asukkaat vain tahtoivat olla aika iäkkäitä ja lapsiperheet oli vähissä. Nyt pikkuhiljaa sinnekkin on kuulemma muuttanut enemmän lapsiperheitä kun vanhempi väestö on muuttanut pois.Mutta esin. uudemmissa taloissa ja muiden katujen varrella asuu kyllä enemmänkin lapsiperheitä. Ostarin ympäristö on levoton ja nuoriso käytti lähipäiväkodin pihaa ryyppypaikkanaan.Hyvät kulkuyhteydet ja peruspalvelut löytyy ihan läheltä.

Vierailija

Löytyy sekä kerrostaloja että omakotitalo-puoli. Käsittääkseni aika rauhallista aluetta, ainakin jos ei nyt ihan paikallisen baarin viereen muuta ;) Ostarilta löytyy peruspalvelut. Ei kuitenkaan kaupungin ns. arvostetuimpia alueita jos sellainen hakusessa, vaan keskitasoinen, ihan hyvä alue. Tosin joku vuosi sitten paikkaa synkensi pienen tytön kaappaus. Paikallinen pedofiili oli päässyt vankilasta (asui siis Myllyojalla) ja päätti heti pistää töpinäksi. Onneksi tyttö löytyi pian ja pedofiilikin pääsi takaisin valtion hotelliin.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat