Millainen on "Kaupunkijoulu lapsiperheessä"?

Vierailija

Meillä on pelkkiä maatilajouluja, asutaan kaupungissa ja nyt olisi eka kertaa niin iso kaupunkiasunto että voisi kutsua sen suvun meille... Hmm.

Mutta eroaako se millään lailla maatilajoulusta nyt oikeesti jos samat asiat tehtäisi kaupungissa (omk-talo Helsingissä)?

Kommentit (3)

Vierailija

Olen luullut että maatilajoulu on sellainen että mennään johonkin maatilamajoitukseen jossa hintaan kuuluu sitten ohjelmaa ja ruuat?Ei se kaupunkijoulu eroa mitenkään maalla vietettävästä joulusta paitsi että ulkona on kaupunki, ei maaseutu?

Vierailija

Mitä te yleensä teette jouluna? Menette rekiajelulle omalle pellolle? Viette hepoille kauraa? Teette lumienkeleitä?

Aikuinen ihminen varmaan olet, joten käytä päätäs. Itse tiedät parhaiten miten teidän joulunne menee ja voiko kaupungissa viettää joulua samoin kuin vietätte maalla.

Vierailija

tai jos haluat, nuo luo omat perinteet omalla tavallasi eli sellaiset kuin haluat. Ei kait se paikasta ole kiinni???Meillä kaupungissa aika perinteinen joulu - ilman sukua kylläkin. Ollaan joulu oman perheen kesken, kun niin halutaan. Ruokalut, lahjat, yhdessäolo ja viihtyisyys tärkeät jutut ja tietysti lasten kanssa se joulun valmistaminen yhdessä kuukauden ajan ennen joulua luo joulutunnelman. Toistaiseksi ei ole lähdetty muualle joulun viettoon.

Meillä siis lapset 3 ja 6v.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat