Kuvaile olohuoneesi sisustus

Vierailija

Mikä tunnelma, minkälaiset värit ja huonekalut ja yleisvaikutelma. Mitä luulet olohuoneesi kertovan perheestäsi?

Sivut

Kommentit (23)

Vierailija

Paitsi että minun täytyy käydä maalaamassa muualla, kun olkkari on niin pieni ettei maalausteline mahdu:-)

Puu on meillä tumman sijasta valkolakattua ja pyjamamyttyjen yllä hallitsee pyykkiteline kokonaisvaikutelmaa... Mutta muuten kaikki stemmas suurinpiirtein.Kuulostaa yhtä kotoisalta kuin meillä!

Vierailija

- leveä lautalattia, jossa harmaaseen taittava kuultomaali.

- Pähkinän värinen häräntalja.

- Valkoinen simppeli Italialainen kulmasohva, jolla raidallisia ja yksivärisiä beigejä sohvatyynyjä ja tummempi beige torkkupeitto + kaksi taljan kanssa samanväristä "taljatyynyä".

- Iso häräntaljainen löhötuoli.

- Beiget pitkät suorat verhot.

- Taulutelkkari seinässä.Meillä on kirjat kirjastohuoneessa, joten olkkarissa ei muuta ole. En pidä omassa kodissani koriste-esineistä.

Vierailija

Kaksi sohvaa (2h+3h) ja rahi, vaaleaa kangasta. Harmaa/metalli/lasi televisiotaso, taulu tv, kaksivitriiniä ja niihin kuuluva sivuhylly (pyökkiä). Kolme sisustustaulua seinällä, tummemman ruskea pyöreä (villa) matto. Ionisaattori ja lehtiteline (puuta/metallia).Käytävästä olohuoneeseen asti yltävällä seinustalla on n. 2,5m pitkä lipasto (pyökkiä), joka on osaksi olohuoneessa. Verhoina valkoiset sivuverhot, joiden edessä paneeliverhot, keskellä läpinäkyvät verhot. Olohuone avautuu myös ruokailu tilaan, joten sieltä näkyy valkoinen (aika modernin mallinen) ruokailuryhmä. Väritys on aika neutraali, eri ruskeansävyjä ja vaaleaa. Ruokailuryhmän tuolien verhoilussa vaalealla/beigellä pohjalla musta kuvio, joka toistuu beigenä olohuoneen verhoissa. Ruokailuryhmää ympäröivissä ikkunoissa on beiget verhot ja läpinäkyvät valkoiset verhot + yksi kuviollinen verho, sekä ruokailuryhmän viereisessä hyllyn/kaapin alaosassa samanlainen kuviollinen verho. Tämä kaikki tavallaan osana olohuonetta, koska ovat avointa tilaa.

Vierailija

musta nahkainen divaanisohva,musta "buffalo" nojatuoli ja mustavalkoinen Ikean kangasrahi. Vergot ovat turkoosi-musta-valkoiset,seinät valkoiset,tyynyt turkoosin eri sävyjä.Seinällä turkoosi-ruskea-valkoinen-musta iso ryijy (teetetty kuvan mukaan,kuvaa öistä kerrostaloa),iso maalaus (samat värit),valkoinen "tauluhylly" jossa mustavalkokuvia perheestä 4 kpl.Valkoinen Ikean lack sohvapöytä nurkassa,siinä kannettava,sen alla pajupunottu lehtikori. Musta matto,valkoinen tv-taso,taulutelkkari esillä,muut vermeet (dvd,boxi yms) piilossa.

Nurkassa kirjahylly täynnä kirjoja.

Vierailija

Päävärit vaaleanruskea ja tumman puun ruskea. Tekstiileissä oranssia ja valkoista.Hyvin vaaleanruskeat seinät, vaaleanruskea kangassohva ja matto, oranssikuvioiset verhot 60-luvulta. Ruskeita ja oransseja sohvatyynyjä. Haalean oranssi ja valkoinen viltti yms.Kaksi vanhaa, tummaa puuta olevaa kirjahyllyä, joissa kirjat sikinsokin. Pari vanhaa puista tuolia ja vanha, puinen pöytä, joka toimii tietokonepöytänä. TV:n alla oleva hylly ja sohvapöytä on uusia ns. vanhaa tyyliä, tummaa puuta. Ikkunan ääressä mun puinen maalaustelineeni.Seinillä pari vanhaa karttaa kehyksissä, yksi oma maalaus, muutamia vanhoja mustavalkovalokuvia kehyksissä.Nurkassa korkea ja pölyinen pino kirjoja, joille ei ole tilaa hyllyissä. Samoin kirjahyllyjen ja sohvapöydän alla kirjoja. Hyllyjen päällä KORISTE-ESINEITA (pari vanhaa karttapalloa, messinkinen buddha, ikoneita, vanhoja kynttilänjalkoja, postikortteja, muutama valokuva kehyksissä yms.)Ja tällä hetkellä sohvapöydällä likasia kahvimukeja, pino tärkeitä papereita, ensiapulaukku, rasvapurtiloita sun muuta sekavaa. Ja lattialla DVD:itä ja pyjamamyttyjä.Luulen, että olohuone kertoo lähinnä sen, että meillä ei kukaan osaa heittää mitään kamaa pois, ja että en siivoa tarpeeksi usein... Ja pidetään vanhasta romusta ja kirjoista :)

Vierailija

Olohuone kertoo vain minusta, mun valkkaamat huonekalut ja materiaalit. Olohuonetta hallitsee 90-vuotias tamminen vitriinikaappi, jonka muhkea 2 metrinen leveys täyttää miltei kolmasosan seinästä. Yhdessä nurkassa on 1930-luvulta peräisin oleva pienempi kirjahylly, joka tosin täynnä dvd:itä (kirjahyllyt ovat tyystin toisessa huoneessa) ja siinä on myös nojatuoli ja lattiavalaisin sekä torkkupeitto. Hyvä nurkka lukea siis. LCD tv löytyy vanhanaikaiselta näyttävän tv-tason päältä huoneen toisalta puolelta. Tv:tä kohden on käännetty yksi nojatuoli sekä kolmenistuttava sohva. Sohva + nojatuoli ovat ruskeat, se on perusväri huoneessa. Sohvan molemmin puolin on sivupöytä, jolla arvokas liina sekä kupinalunen ja pöytävalaisin. Sohvapöytä on 1940-luvulta, tummaa puuta sekin. Matto on villamatto, siinä beigeä ja ruskeaa hieman jugendmaiseen tyyliin. Ai niin lukunurkassa seinällä ryijy, sohvan ja pianon yläpuolella on tauluja; aitoja maalauksia 1900-luvun alusta tähän päivään. Verhot ovat ruskeat, niissä barokkimaisia kiehkuroita. Lamppu on hirveä, olen ajatellut ostaa tilalle jonkinlaisen kattokruunun.Mitä lienee kertovat?

Vierailija

Kaksi sohvaa, 2+3 ist, vaaleanbeigeä hieman kohokuvioitua kangasta, iso viherkasvi, sohvapöytä, piano ja vitriinikaappi, missä on parempi astiasto. Ja takka. Kirjahyllyt eivät ole olohuoneessa vaan työhuoneessa. Seinällä yksi grafiikkatyö ja yksi kuparikaiverrus.Ei se minusta mitään ihmeempää kerro.

Vierailija

Lainaus:

koska toi on mahdollisimman tavallinen olkkari.
Mutta kirjahyllyjen sisusta kertoo minusta ihmisestä paljon enemmän kuin sisustus, siksi jos joku meitä haluaisi tuntea ja ymmärtää, suosittelisin tutustumaan työhuoneemme kirjahyllyihin. :)2

Vierailija

tumma puinen tv-taso, tumma, puinen 3 hyllyn korkuinen "kirjahylly, 3 viherkasvia, 2 lattiatuikkutelinettä lattialla, 2 lasista kynttilähurrikaania lattialla, kokrea 5 kynttilän kynttilänjalka lattialla, ruskea matto, poltetun oranssin värinen kulmasohva, jossa tumman ruskeat tyynyt ja olohuovat, 2 isoa olotuolia ja niiden alla luonnonvalkoiset matot, 2 lattiapaperivalaisimia, koridivaani, lattiavalaisin ja takka.Väreinä siis tumma ruskea, poltettu oranssi ja luonnonvalkoinen

Vierailija

Ikean musta sohvapöytä, sotkan ruskea vitriinikaappi, jalkalamppu, tv tasoineen ja muine härveleineen. Pari viherkasvia, pari taulua seinällä (sellasia vanhoja perintötauluja), vaalea matto sekä leluja.

Vierailija

valkoinen rautasohva,vaaleanturkoosi ryijymatto, pastellit sohbvatyynyt ja peite, puinen vitriinilipasto, jossa kirjoja ja valokuvia. pitkä kaappilipasto, jossa rudulliset liinat, päällä kynttelikkö, ja rustiikkinen keinuhevonen, toisen lipaston päällä isoja lyhtyjä.

Sohvan sivulla uusvanha jakkara,jonka päällä rustiikkiset ruukut, uusvanhat jalka-ja pöytälamput, seinällä kuultovalkeat hyllytasot, joissa lasimaljoja, possu ja hem- kirjaimet.

Uusvanha kirjoituslipasto, jossa ompelukone, lisäksi vielä vanha nojatuoli, jonka olen verhoillut vaaleansiniruudullisella kankaalla.

Ikkunassa roikkuvat iso kynttelikkö, ja ruukkuja uusvanhoissapidikkeissä.

Teemat ja sävyt vaihtelevat kausittain, olohuoneen keskellä lisäksi lasten rottinkinen tuoli, jossa keijuaiheinen pehmuste.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat