Hitsi kun jäin kiinni treffeillä, kusin lautaselle hätäpäissäni kun

Vierailija

mies meni veskiin ja en kehdannut hoputtaa. Otin lautasen ja aloin lorottaan, mies tuli veskistä ja näki. Ei kyl sanonut mitään vaan meni käymään makkarissa ja tuli muina miehinä. Pesin lautasen ja laitoin takas tiskikaappiin. Seksi maistui ukolle kyl ihan hyvin kaiken jälkeenkin mutta nolottaa.

Kommentit (14)

Vierailija

Miksi et odottanut veskivuoroa?!

Ei nyt niin iso hätä voi olla!! Olisit käynyt sit veskis ennen miestä jos kerran karsee kusihätä oli..t. 2 vieläkin ihmeissään..

Vierailija

kyykistyit lautasen ylle ja aloin lorottaa lautaselle keittiössä??Kauanko mies oikeino li siellä vessassa, sulle ehti siis tulla kamala pissahätä? Etkä voinut pidätellä?Miksi et mennyt pihalle, tai parvekkeelle? Miksi aloit pissata lautaselle, etkä mielummin keksinyt tekosyytä ja käynyt pihalla pusikossa :D?Onko totta? Oliko se paniikkokohtauksen kaltainen hätäratkaisu?

Vierailija

todella järjettömiä ratkaisuja.... varmaan siinä ajattelit, että ehdit tehdä tarpeesi ja kaataa pissat pois ennen kuin mies tulee vessasta.On kyllä todella noloa! Onko mies sen jälkeen ottanut yhteyttä ihan hyvällä mielellä ihmettelemättä?

Vierailija

=DDDOn kyllä pari kertaa tehnyt mieli tehdä samoin, kun oma ukko viipyy vessassa iltaisin ennen nukkumaan menoa piiitkään ja samoin aamulla. Piilarien kanssa menee osa ajasta ja pesee aamuin illoin hampaat oikein huolella. Silloin kun itsellä kova hätä ja mies ehtii just mennä ennen minua tekisi kyllä mieli luovuttaa ja pissiä johonkin kippoon.

Vierailija

kaikki hävettää, joskus toivottavasti asialle saamme nauraa. Ulkona pimeetä, en uskaltanut mennä. Maljakkoa ajattelin eka mutta oli niin kapea etten ehkä ois osunut ja miehen matto ois mennyt pilalle joten otin lautasen. Pussailtiin kiihkeesti enkä kehdannut mennä veskiin, mies tosin sen tekin ja varmaan isomman hädän kanssa. Onneksi mulla tuli vaan pissa jos tässä nyt joku positiivinen puoli pitää hakea.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat