Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mikä olisi epähörhö kantoliina? Kantoliina olisi kätevä, mutta siihen liittyvä hörhöily ei nappaa.

Vierailija

Kokeilin 3 kk vanhani kanssa kälyltäni lainassa ollutta pitkää kantoliinaa ja kantaminen oli erittäin kätevää. Liina vain oli sellainen, että en kehtaisi sen kanssa julkisesti näyttäytyä. Kuosi oli karsea ja muutenkin joku muu kuin pitkä liina kaiken peittävine huitukkeineen voisi olla kivempi. Joku vauvalle riittävän ergonominen kantoreppukin voisi tulla kyseeseen. Suosituksia?

Sivut

Kommentit (33)

Vierailija

Minä kannoin kantoliinassa uhmakkaasti kahta lastani, vaikka esikon kanssa liinailu oli jotenkin epämuodikasta siihen aikaan. Pemmikaanin liinassa ainakin useita kuoseja ja väreissä löytyy hilittyjä että trendisävyjä.Ja minusta on hörhöily kaukana, olen itse ajatteleva armeijan käynyt ja DI-tutkinnon suorittanut nainen =)

Vierailija


Pitkä liina on tietysti paras varsinkin pienelle vauvalle. Kerro millainen kuosi olisi sun näkönen niin etin jostain? Jos vaikka kotona edes haluasit sitä käyttää.Ja minkäväristä liinaa koitit eli millainen ei ainakaan saa olla.Noita liinoja läytyy kaikissa sateenkaarenväreissä mustasta valkoiseen ja raitaa, yksiväristä, kuviota......

Vierailija

Kyllä teillä oikeasti joku ratas päässä tyhjää heittää, jos on noin vaikeaa hommata joku helvatan kantoliina. Niitähän on vaikka ihan vaan mustia tai muuten vaan yksivärisiä...Taidatte kokea olevanne vähän muiden yläpuolella noin muutenkin? Ei siinä mitään, saahan sitä. Ihme vaan, että ette itse tajua kuinka idiootteja olette. Ja kuinka mainstreamia joku kantoliina tätä nykyä on.Vierailija:

Lainaus:


Ymmärrän sinua todella hyvin, sillä itsekään en ole hankkinut kantoliinaa juuri samaisista syistä! Ne ovat mielestäni niin erityylisiä kuin ne vaatteet, joita yleensä käytän enkä halua näyttää tyystin erilaiselta äidiksi tultuani kuin ennen sitä. Enkä myöskään halua " leimautua" vaihtoehtoäidiksi, johon liinailu usein kai vieläkin liitetään.Meillä on Baby Björnin kantoreppu, se on ulkonäöltään lähimpänä sitä tyyliä mitä haen, mutta vauvamme ei ole siinä juurikaan viihtynyt eli sitten vain kannan häntä sen mitä tarvitaan!
Vierailija

eikä näytä kangaskasalta päällä. Itselläni trikooliina ja hyvin toimii, on myös kesällä mukavan vilpoinen kudottuun verrattunaJa aiempiin kommentteihin samaa mieltä että ei kantoliinailu ole ollut enää muutamaan vuoteen mitään hörhöilyä, kantoliinoja on ns. trendimerkeissäkin.Tai en tiedä missä asut mutta täällä kehäkolmosen sisäpuolella kantoliinailu ollut ihan normijuttu jo pari vuotta, ei kukaan enää katso sinua viherpiipertäjäksi... Helpottaa vain kummasti naisen elämää kun on kädet vapaana vauva sylissä ja kädet siis voi tehdä jotain muuta

Vierailija

Hörhöksi sen perusteella ei leimaudu kukaan.

Tai jos asenne on tuo niin ei niitä kyllä löydy sellaista mikä olisi jotenkin vähemmän hörhö, samaa sarjaa kaikki. Jätä sitten ostamatta jos muiden MAHDOLLISET ajatukset tuntuu tärkeiltä..

Vierailija

mielestäni ja ainakin täällä Helsingissä. Mitä hörhöä siinä muka olisi?

Monista liinoista löytyy hillittyjä kuoseja. Koska vauvasi on jo noin iso, kudottu liina olisi ehkä parempi kuin trikoinen.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat