Muuttaisitteko Kannelmäkeen, sinne 1950/60-luvun puolelle?

Vierailija

Onko liian levotonta seutua?

Kommentit (7)

Vierailija

Kantsu on nykyään ihan muuta kuin parikymmentä vuotta sitten. Täällä on omat levottomat alueensa, mutta pääosin on rauhallista ja mukavaa.Luonto on todella lähellä, liikenneyhteydet loistavat ja palveluja piisaa.Koulu on myös erittäin hyvä (ainakin Kanneltien koulu, Pelimannintien koulusta ei kokemusta)Kantsussa korjataan ja kunnostetaan vanhoja ja uudempiakin taloja koko ajan. Ympäristö on siistiä, ainoa tahra on Sitratori aseman vieressä.. mutta hei: kertokaapa joku lähiö, jossa aseman seutu on viihtyisä ja rauhallinen ;-)Olemme viihtyneet täällä vuosikaudet emmekä muuta pois - mahtava paikka asua!

Vierailija

Esim. jokivarressa on kivoja taloyhtiöitä - ja rauhallista kuin lintukodossa. Itse asiassa vielä kivempaa kuin vanhalla puolella, koska taloyhtiöiden pihat ovat suuria ja suojaisia.Ainoa alue, jonne itse en muuttaisi, on aseman välitön seutu sekä Pelimannintie radan " toisella puolella."

Vierailija

mutta uuteen puoleen verrattuna siellä on tosi rauhallista. Mun veli perheineen on asunut siinä koulun lähelläjo 6 vuotta, ja ovat olleet todella tyytyväisiä.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat