Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Lindexin/Elloksen fleecevuorinen sadepuku vai joku Rukka-tyyppinen? Kumpi on parempi?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

eikö Rukan sadeasut ole kamalan hiostavia? Entä noi Lindexin ja Elloksen?Onko noi Elloksen asut pehmeämpiä ja mukavampia päällä kuin Rukan sadevaatteet?

Kommentit (4)

Vierailija

Meillä ollut nyt kahtena vuonna peräkkäin Elloksen fleecevuoriset kaksiosaiset sadepuvut ja kovasti ollaan tykätty. Ovat mukavan pehmoisia ja kevyitä. Ja hyvin ovat myös kestäneet, meillä tosin useita välikausivaatteita yhtä aikaa käytössä. Lapsetkin pukevat mieluummin nämä fleecevuoriset puvut päällensä kuin erilliset kurahousut.

Vierailija

Tyhmä kysymys tähän väliin: jos on vedenpitävät haalarit, niinkuin nykyisin useimmat ovat, eikö niitä voi pitää myös sateella..?

Vierailija

fleecevuoriselle sadeasulle. Tuntuu että aina liian kuuma siinä vaikka alla ei ole kuin pitkähihainen ja pitkät kalsarit. Perussadeasut ei meidän poikaa hiosta ja ne on mielestäni parhaita.Kiinnostaisi kyllä tietää onko jollain kokemusta Rukan tikkivuorisesta sadetakista? Näin niitä joku aika sitten Etolassa tarjouksessa. Onkohan ne jotain ikivanhoja vai joku kokeiluerä?

Vierailija

samalla tavalla hiostavat kaikki. Käyttömukavuudesta sanoisin, että Rukan vuorettomat ovat hyviä. Niiden alle voi pukea ihan sen, mikä lämpötilan mukaan on hyvä. Tietenkin sadeasu pitää olla riittävän iso, mikäli sen pukee esim. toppahaalarin päälle... makkaranahassa ei ole kenenkään kiva olla.Jos tietäisin, että kelin puolesta lapsi käyttäisi aina viileällä sadevaatteita, saattaisin ostaa fleece-vuorisen... mutta ei missään nimessä sellaista, jossa hupussa fleece-vuori. Vertaan esim. Norjaan, jossa sataa usein ja lämpötila melko viileä rannikolla, ei kylmä. Siellä lapsilla ainakin ollut järjestään fleece-vuoriset sadeasut.Seuraavat kurahousut ja sadetakki tulevat olemaan vuorettomat... todennäköisesti Rukan. Lapsi on ollut tyytyväinen ja pukee mielellään sadevaatteet kun ulkoillaan sateella. Märällä ilmalla vetää myös mukisematta kurahousut jalkaansa. Ei ainakaan meillä herätä inhoa.

Uusimmat

Suosituimmat