Kotiympäristöturvatesti: mitä tapahtuisi jos pistäisit 1,5-vuotiaan villin pojan

Vierailija

ulko-ovestasi ulos. Odottaisit 20-30 min katsomatta ja menisit sitten hakemaan poikaa ulkoa?

Sivut

Kommentit (19)

Vierailija

Olettaen että lapsen saisi paikallistettua heti silloin 20 min kuluttua, eikä tarvitsis joka pensasaidan taakse kurkistaa, niin tod. näk ei olis ehtiny löytää mitään kamalan vaarallista. Täällä on lähellä vain pihakatuja ja pihoja. Tosin en päästäis sen ikäistä yksin ulos.

Vierailija

luultavasti metsään tai autotielle. Jos onni suo niin olisi naapurin pihalla kukkapenkkejä tuhoamassa tai pyöriä kaatamassa :)

t. kirkkonummi

Vierailija

Lähellä on kyllä autotie, mutta ei ole kovin vilkas... Uskon, että joku kulkija ottaisi kiinni ennenkuin ehtisi jäädä auton alle, vaikka sekin on mahdollista.Asutaan kaupungin ihan kesksutassa ja tässä paljon ihmisiä pyörii...Jos ajattelen omaa about tuon ikäistä niin hän jäisi varmaan pihalle leikkimään, eikä ehkä uskaltaisi lähteä yksin kauas. Jäisi ehkä itkemään jos huomaisi olevansa yksin.

Vierailija

Jos nyt sattuisi selviämään pihalle asti, niin seuraava paha paikka on vilkkaasti liikennöity moottoritie ja sen vieressä junarata. Jos niitten yli pääsee, niin vaarana on parinsadan metrin päässä talostamme oleva järvi.

Vierailija

Auton alle ei pääse kovin helposti jäämään, mutta jos kauemmas lähtisi, niin sitten kyllä. Ostarin takan on myös junarata, tosin sinne seikkaileminen aitojen yli tai aseman kautta vaatisi jo taitoa. Todennäköisesti olisi ostarilla jätskialtaalla, leikkipuistossa, tarhan pihalla, koulun pihalla, omalla pihallamme, tai jossain lähipihalla muiden lasten kanssa. Varmasti joku aikuinen olisi jo tuossa ajassa hänet talteen korjannut ja soittanut poliisille. Meillä aina ovi takalukossa, ettei muksut lähde ulos omia aikojaan.

Vierailija

Tai ainakin hortoilisi jossain. Saattaisi olla myös tukehtunut johonkin kiveen tms.

Aika epätodennäköistä onneksi, että lapsi näin joutuisi yksin pihalla olemaan. Jos olisikin niin on hyvät mahdollisuudet, että noin pieni kiinnittäisi huomion ja joku nappaisi talteen. Enemmän olen miettinyt kotia sisältä. Jos lapsi joutuisi olemaan vaikka tunteja yksin niin mitä tapahtuisi? Se tuntuu todennäköisemmältä. Jos itselle sattuisi jotain seuraava joka tulisi olisi mies töistä. Ennen sitä ei kukaan huomaisi mitään.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat