Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kysymys salaatin tekemisesta! Sellaista valkoisessa kastikkeessa olevaa salaattia mietin. Esim. makaron ia ja salamia tai pastaa ja kanaa t...

Vierailija

Mitä se valkoinen kastike on? Ranskankermaa ja hunajaa ja mausteita? Saisko pientä vinkkiä kun pidän huomenna illanistujaiset eikä ole hyvää ohjetta. Kiitos.

Kommentit (6)

Vierailija

keitetyn ja vielä kuuma makaroonin sekaan sulatettiin sulatejuustoa. itse ajattelin kokeilla joskus tuorejuustolla ja lisätä muut salaattiin aikomani ainekset ja lopuksi laittaisin vielä kermaviiliä. Ei olis ihan yhtä tunkkainen kuin pelkällä majoneesilla tehty.

Vierailija

jos teet tuon italiansalaatin, sen voi tehdä jo " hyvissä ajoin" , kun ei ole salaattia seassa, mutta muuten menee huonoksi äkkiä, jos öljykastike kauan siinä päällä.

Vierailija

Sinuna tekisin tuon caesar-salaatin. Eli romaine-salaatinlehtiä reilun kokoisina pyöräytetään kastikkeessa (tai kastiketta kaadetaan reilusti salaatinlehtien päälle) ja seos pediksi vadille. Päälle grillattua/paistettua kanaa tai katkiksia.. sekä parmesania lastuina. Ja vielä krutonkeja (eli paistettuja leipäkuutioita)Aivan mielettömän hyvää.

Vierailija

Siinä tosin ei pastaa...Mutta ko. kastike tehdään sekoittamalla majoneesia (dijon-sinappiin tehtyä), hienonnettua anjovista, kermavaahtoa ja hienonnettua parmesania sekä rouhittua mustapippuria.Ihanaa!

Uusimmat

Suosituimmat