haluatko analysoida syömiseni tänä päivänä? laihdutan

Vierailija

Sivut

Kommentit (35)

Vierailija

Toivottavasti..

Aamupala:kaurapuuroa ja sokeritonta mehukeittoa. 1 näkkileipä,jossa vähän keijua ja tomaattia.

Lounas:makaroonilaatikkoa, kaksi näkkäriä keijulla, 2 lasia rasvatona piimää.

Välipala:2 real riusleipä palasta,jossa molemmissa siivu 5% juustoa.

Lasi sokeritonta mehukeittoa.

Päivällinen:makaroonilaatikkoa, yksi näkkäri ja yksi real ja molemmissa 5% juusto siivu.

Iltapala:kaurapuuroa sokerittomalla mehukeitolla.Olenko oikealla suunnallakaan kun haluan laihduttaa.Vierailija

PITÄÄ syödä se 5 pientä ateriaa päivässä!Minuaki oksettaa aamuisin, verensokerin vuoksi. siksi on vielä kahta tärkeämpää SYÖDÄ jotain.Tsemppiä, ei se nälkäkuurilla se paino pysyvästi lähde!Vierailija

Olen niin ylpeä, etten sortunut kaupassa, vaikka kuinka nälkä oli. Ihana tunne jos tämä nyt onnistuu. Munakkaan voisin siis vielä ennen yötä syödä hyvinkin.

Vierailija

aamiainen: yksi leipä ja kahvia, päivällinen: meksikonpataa, riisiä ja maitoa. Siinäpä ne. En ole dieetillä, muuten vain vähäruokainen.

Vierailija

Geisha oli normipäivään verrattuna extraa, mutta jäde ei. Mitä luulet, onko esim. rasvattomassa jugurtissa paljonkin vähemmän sokeria ja lisäaineita kuin kermajäätelössä? Farkut kokoa 27 tuumaa ja voin helposti juosta kaksi tuntia ihan normi lenkkinä, joten miksi stressaisin ruualla?

Vierailija

yleensä maha on kovalla, ei löysällä, joten joku tässä tämänpäiväisessä tökkii. Oiskohan kala ollut huonoa laatua? Ostettu ihan tiskistä kyllä.

Vierailija

aamu: -

lounas: 10% naudan jauhelihapihvi, pieni. sekakasviksia, vettä

päivällinen: 3 leipää, joilla rasvalevitettä, lohiviettelystä s-marketista, pippurimakrillia 80g. Light Cokista.

ilta: mitä ottais?

Vierailija

Aamulla neljä juustosämpylää ja teetä. Ennen lounasta geisha ja herneitä, lounaaksi lautasellinen tuorepastaa ja kylmäsavulohta puolet yhdestä kalan puolikkaasta. Välipalaksi classic-jäätelö sekä kirsikkatomaatteja ja herneitä, illalla loput lohesta ja leipiä. Syön lähes joka päivä melkein puoli litraa kermajäätelöä enkä osta koskaan esim. " laihdutusruokia" eli kumilta maistuvaa fetaa tai litkumaisia rasvattomia jugurtteja. Olen 170 cm pitkä ja painan 55 kg. Kaiken takana on säännöllinen liikunta (n. 6 x vkossa juoksua, lapsirinkkailua, hiihtoa tms.) ja maistuvan ruoan salliminen itselleen. Näin ei tarvitse elää alituisten mielitekojen kärvistäessä omaatuntoa, vaan voi miettiä muutakin kuin ruokaa. Kukaan ei voi elää vuosikausia salaatinlehtien varassa, joten olisi hyvä kääntää ajatus siitä, miten kaloreita saisi nautittua mahdolllisimman vähän siihen, miten niitä saisi kulumaan riittävästi.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat