Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Keinoja kehiihn - miten saan annettua vauvalle Rela-tippoja kun vauva ei osaa juoda tuttipullosta?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015
Ajattelin kokeilla josko Rela-tipoista olisi helpotukseksi tyttäreni vatsanväänteisiin, kun Cuplatoniakaan ei vielä näin pienelle (tytöllä ikää 1vko ja 4vrk) saa antaa. Täälläkin on ollut keskustelua Rela-tipoista sekä puolesta että vastaan, mutta kokeilemallahan se selviää auttavatko meidän neitiä. Tuntuu pahalta kun ei oikein voi auttaa (muuten kuin asentoa vaihtamalla ja jumppaamalla ilmat pois masusta) ja toiseen sattuu ja parkuu pää punaisena. Nyt siis kaipaisin vinkkejä että miten saan ujutettua Rela-tipat neidin vatsaan asti kun hän on pelkällä rintamaidolla eikä osaa juoda tuttipullosta, eli en oikein voi maidon sekaan tippoja sekoittaa. Tänään kokeilin antaa tipat niin että lypsin hieman maitoa pulloon ja sekoitin tipat maitoon ja valutin maitoa pullosta tytön suuhun, mutta taisi olla aika minimaalinen se maitomäärä joka vatsaan saakka meni... Tipoista puhumattakaan. Kertokaa ihmeessä miten saan tipat annettua? Ei kai niitä oikein voi suoraan suuhunkaan tiputtaa...

Kommentit (9)

Vierailija

Miksi ei saa Cuplatonia vielä antaa? Minä annoin itse antibiootti kuurin aikana vauvalle reloja siten että lypsin lusikkaan ja tiputin ne tipat siihen sekaan. Kaadoin suuhun ja imetin päälle. Näin ne kaikki meni hyvin perille!

Vierailija

Näin ainakin minua neuvottiin apteekissa, kun vauva myös pelkästään rintamaidolla elelee. Ja hyvin on toiminut kumpikin tapa. Myös D-vitamiinit tiputan suoraan suuhun.

Vierailija

Muistelisin että Cuplatonia saisi alkaa antamaan kahden viikon ikäisestä? Täysin varma en asiasta kuitenkaan ole.Mekin annettiin sekä Relat että Cuplatonit suoraan suuhun. Kävi kätevästi kun vauva jo suu ammollaan kitisi tietäessään saavansa maitoa, niin sinne vaan tiputteli. Välillä menee pari tippaa ohi, mutta kyllä siihen harjaantuu :)-Viipero

Vierailija

Relatipat sitten laitoin ilta pulloon, kun meillä joudutiin alusta lähtien antamaan lisämaitoa. Mutta miten olisi tuo suoraan suuhun ja imetät päälle?

Vierailija

rela-tippoja ei sais antaa ihan pelkästään vaan maitoon sekoitettuna. Neuvolassa sanoivat että imettävä voi puristaa vähän maitoa lusikkaan ja tiputtaa tipat sekaan. Niin mekin annettiin ja hyvin meni.

Cuplatoneista en valitettavasti osaa sanoa mitään, mutta tuon verran rela-tipoista...

Vierailija


Onkos kenelläkään tietoa että minkä ikäiselle niitä saa rueta antamaan? Neuvolastahan tietysti saan senkin asian ensi viikolla varmistettua.

Uusimmat

Suosituimmat