Tytölle MUSTA toppahaalari?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Tää kysymys on vaatefriikeille ;)Millainen olisi ihan musta toppahaalari tytöllä? Millaisia asusteita siihen yhdistäisitte?

Kommentit (5)

Vierailija

Kuulostaa hienolta! Yhdistäisin siihen kirkaanpunaista, keltasta, vaaleenpunaista, jotain tosi, tosi tyttömäistä....Mutta turhakuvitella, että meidän prinsessa 4 vee, laittaisi mustaa haalaria päällensä. Sanoisi vain että se on poikien puku.

Vierailija

pinkit, roosat, turkoosit, lilat tai omenanvihreät..ihan mikä itseä miellyttää. Itse voisin ajatella tytölle mustaa, mutta luulen että tyttö itse ei ;)

Vierailija

Meillä on tähän asti ollut kaikki talvipuvut ja välikausipuvut oikein tyttövärejä, mutta nyt 5 v tyttö on alkanut itse haluamaan jotain muutakin väriä! Turkoosi, vaaleanlime ym ovat hänen mielestään kivoja. Tummanruskeaan toppahaalariin ihastui heti ja kehui tosi kauniiksi haalariksi. Meidän käytöllä kun tarvitaan vielä toinen haalari niin ajattelin että musta voisi olla toinen :) Ja tyttö itsekin piti ajatuksesta! Näin ne vain ajat muuttuu ;)Kyllä meiltä niitä prinsessa hörhellyksiäkin löytyy!! ;)Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat