Naimisissa ja yh?

Vierailija

Siltä ainakin nyt tuntuu.Mies meni töihin ulkomaille, maat vaihtuu, ajat vaihtuu. Mistään ei oikein tiedä mitään, ehkä viikon etukäteen tietää.Tuntuu tosi raskaalta. Poikakin aloitti päiväkodin ja tuntuu, että kaikki on murroksessa. Ihan kuin olisin yh, kun ei ole sitä toista jakamassa vastuuta. Tosi vaikea edes käydä lenkillä, ihmiskontakteista puhumattakaan.Miten te muut olette selvittäneet tämän yhtälön? Tuntuu, että tässä on kaikki yksinhuoltajuuden huonot puolet, muttei niitä hyviä (esim. vapaita viikonloppuja, uusia miessuhteita ;) )..Mies tulee joka toinen viikonloppu kotiin. Silloin haluaisin olla hänen kanssaan, mutta toisaalta tehdä myös kaikkia niitä asioita, jotka ei ole mahdollisia hänen poissa ollessaan. Voiko tällaista enää kutsua perheeksi? :´( Onko mitään järkeä elää suhteessa, jossa toinen ei ole paikalla?Tuntuu, että katkeroidun ja alan vihata miestäni.

Kommentit (4)

Vierailija

Mies oli vankilassa. Kuusi vuotta jaksoin, mutta sitten en enää millään. Vähänhän se sellainen " mielikuvitusperhe" oli, koko ajan vaan vieraannuttiin toisistamme. Meillä se ero sun tilanteeseen, että paineet ulkopuolelta oli kauheat (eroa eroa eroa), tukea ei keltään, ja yhteydenpito miehen kanssa v-a-i-k-e-e-t-a kun ei päässyt edes lomille. Ulkomaanetäsuhteessa voi sentään puhua pitkiä puheluita ja meilailla (no riippuu tietty mitä siellä tekee), eli on edes henkisellä tasolla toinen mukana siinä arjessakin. Mutta helppoa ei varmasti. Onko tietoa miten pitkä pesti miehelläsi olisi...?

Vierailija

Eli loparit jos ottaa tämä loppuu.Ajattelin nyt kattella puolisen vuotta, että mitä tästä tulee. Vähän kyllä epäilyttää jaksanko sitäkään aikaa..

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat