Katsotaan osaatteko TE nähdä MINUSTA?!!

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015


Kiinnostaa tietää miten näette minut.

Millainen ihminen täällä on?On vähän sellainen kutina, että täällä joku luulee tuntevansa minut ja pääsee nyt sitten kuvailemaan minua!Kerro ihan mitä vain =)

__Näkijä__

Sivut

Kommentit (42)

Vierailija


En ole sosiaalialalla!

Hmm... aika osuvaa tekstiä... Olen kyllä sosiaalinen, mutta pidän omasta rauhastani.

No kyllä joo... tasainen elämä on ihan sopivaa minulle!

Mutta viherpeukalo en ole, mutta oppia haluisin enemmän puutarhan hoidosta.

Vierailija

huoneessa on kirjahylly, tai hyllyjä, jotka pursuavat kirjoja ja tavaraa, tummat sävyt ( tai sitten hämärä valaistus tekee tepposet)... Menikö pieleen?

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


Ja ihmiset keiden älykkyysosamäärä ei riitä käsittämään elämään suurempia asioita, tuomitsevat " lahjakkuudet" lähes suoralta kädeltä.
Äläpä mollaa älykkäitä ihmisiä uskottelemalla, että älykkäät olisivat herkkäuskoisia hölmöjä ja hyväksyisivät kaikenlaisen elämää suuremman huuhaan.En minäkään väitä, että " näkijän" asiakkaiden ÄO ei riittäisi ymmärtämään näkemistä huuhaaksi. Uskonasioistahan tässä on kyse. Sinänsä en kyllä tykkää, että palstaa käytetään huuhaa-uskon levittämiseen.

Vierailija

tietysti sellainen sivistymätön ihminen, jolla on kirjahyllyssään koriste-esineita ja kaksi kirjaa (astrologiaa ja jotain muuta huuhaata). Uskot kaikkeen sellaiseen huuhaaseen, mikä sopii sun ajattelutapaasi. Tietenkään et usko luonnontieteisiin. Olet kärkäs yleistämään kaikkea yhden kokemuksen perusteella. Olet oppinut kirjoista ja esimerkeistä valikoimaan sanasi sopivalla tavalla, jotta saat höynäytettyä herkkäuskoisia hölmöjä.

Et ole uskossasi erityisen vahva, mutta tarpeeksi itserakas puolustaaksesi uskoasi kärkkäästi alatyyliin.

Vierailija


Hoikka haluankin olla =) Nuori?... Olenhan juu... ikää 30.

Pitkät hiukset on, yli olkapäiden ja vaaleat.

En todellakaan ole paljastanut tätä kykyäni monelle! Vain mies ja sisko ovat tietoisia, tällä hetkellä! Pelkään että minuun kohdistuu pilkkaa jos liian moni tietää, kun ei taitokaan ole vielä edes kovin vahvana kohdata ihmisiä. Meillä on yksi lapsi. Toivottavasti joku päivä vielä toinenkin!

Haluan oppia tästä lisää, kyllä! Mutta Reikistä en ole edes koskaan kuullut...hih.

Eläimiä meillä ei ole.

Luonto on tärkeää, mutta en käy metsissä... =)

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat