Ostakaa kouluikäisille lapsille synttärilahjoiksi lahjakortteja!

Vierailija

Voivat kerätä niitä ja kerralla ostaa jotakin isompaa.

Kortteja voi ostaa askarteluliikkeisiin, urheilukauppoihin, tavarataloihin tai vaikka Tiimariin. Vähän lasten mieltymysten mukaan.Nurkkiin ei kerry ylimääräistä roinaa ja lapsi saa mieluisan lahjan.

Suosittelen myös kimppalahjoja. Kaveriporukka ostaa yhdessä jonkun järkevän lahjan, eikä siihen tarvitse sijoittaa per hlö 5-10 euroa enempää.

Kommentit (13)

Vierailija

kiva olisi, kun lapsi saisi kaveriltaan 5-10 euron lahjakortin. Sehän pitäisi tietysti innolla käyttää, eikä jollakin viidellä eurolla yhtään mitään mistään saa. Sitten me vanhemmat maksettaisiin joku parikymmentä euroa, että lapsi voisi jotain ostaa itselleen "saamallaan lahjakortilla". Miten niitä oikein voisi kerätä? Odottamalla seuraavan vuoden kaverisynttäreihin, että jos joku sattuisi tuomaan toisen viisi euroa.

Vierailija

ilman, että jokaisen kymmenen lapsivieraan niitä vielä tarvitsee erikseen tuoda!-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lainaus:

omalla tytölläni oli vähän aikaa sitten synttärit, ja hän sai lahjaksi kaikkea mitä oli kavereiltaan toivonut; tarroja, tarravihkon, keräämäänsä lelusarjaa, kirjan, piirustuspaperia, vesivärit, tusseja jne. Kaikkea sellaista, mitä nyt muutenkin tarvitaan.

Vierailija

Jos kaikki/ suurin osa vieraista toisi lahjakortin, voisi sillä summalla ostaa yhden kunnon lahjan. Säästyisi markettien lelukrääsältä.

mä taas en yhtään ilahtuisi mistään lahjakorteistakiva olisi, kun lapsi saisi kaveriltaan 5-10 euron lahjakortin. Sehän pitäisi tietysti innolla käyttää, eikä jollakin viidellä eurolla yhtään mitään mistään saa. Sitten me vanhemmat maksettaisiin joku parikymmentä euroa, että lapsi voisi jotain ostaa itselleen "saamallaan lahjakortilla". Miten niitä oikein voisi kerätä? Odottamalla seuraavan vuoden kaverisynttäreihin, että jos joku sattuisi tuomaan toisen viisi euroa.

Vierailija

niin pääsette siitä kaverikrääsästä. Tai kirjoittakaa että ei lahjaa / vain rahaa / lahjakortteja vastaanotetaan. Tai älkää järjestäkö niitä synttäreitä, jos ei lahjat kelpaa.

Vierailija

mistä ihmeestä niitä lahjakortteja yhtäkkiä alkaisi siunaantua, kun tavallinen tapa kai on viedä lapsen synttäreille lahja. Ja onhan niitä sellaisia ihmisiäkin, joiden periaatteisiin ei tosiaankaan kuulu antaa lahjaksi lapsen kaverille rahaa.

Vierailija

paitsi jos olisi lahjalippu kulttuuritapahtumaan eli sisältäisi kuitenkin lahjanantajan idean eikä vain rahaa. Kaverisynttäreille ehdottomasti ei lahjakortti-rahalahjoille, kummit ja sukulaiset niitä voi harrastaa...

Vierailija

omalla tytölläni oli vähän aikaa sitten synttärit, ja hän sai lahjaksi kaikkea mitä oli kavereiltaan toivonut; tarroja, tarravihkon, keräämäänsä lelusarjaa, kirjan, piirustuspaperia, vesivärit, tusseja jne. Kaikkea sellaista, mitä nyt muutenkin tarvitaan.

Vierailija

antaa lapselle lahjaksi esim. Stockan lahjakortti.

Usean kortin voimalla on sitten joskus ostettu lapselle mieluinen pleikkapeli, T-paita tai kirja. Kortit ovat voimassa pitkään, joten ei niillä heti tarvitse rynnnätä ostamaan.

Meillä lapset ovat tykänneet lahjakorteista kun ovat päässeet ostamaan jotakin ihan itse. Oppivat ymmärtämään myös rahan arvon.

Vierailija

minusta se opettaa jo pienille lapsille vääristyneen tavan siitä, että kaikesta selviää tylsästi rahalla. Meidän lasten synttäreille mieliinpainuvimmat lahjat ovat olleet itsetehdyt, niitä muistellaan vielä vuosienkin kuluttua. Minusta lahjan arvolla ei väliä, jos siinä on ajateltu sitä henkilöä, joka sen saa.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat