Ideaparkin suunnalta pääkaupunkiseudulle kulkevia?!

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Heissan,

Alan olla hieman epätoivoinen tämän ongelmani suhteen. Elikkäs varasin Ideaparkin Eurokankaasta metrin yhtä kangasta (jota siis ei ole enää muissa Eurokankaissa jäljellä). Aajattelin, että lähettäisivät tai vaikka hakisin sieltä jos ei muuta. Itse asun Espoossa. Postin mukana lähettäminen ei kuulemma onnistu heidän toimestaan ja ompelukuormien kyydissä en ehdi saada kangasta ajoissa ommeltavaksi ja juhlaan päälle.Olisiko ehdotuksia kuinka saisin kangaspalani tänne Espooseen? Vai onko ainoa vaihtoehto käydä tosissaan ajamassa 160km. suuntaansa...huoh!Sinänsähän tuon kankaan postittaminen ei paljoa maksaisi. Jos löytyy joku ystävällinen jolle laittaisin vaikka rahan (kankaan hinta, postikulut, vaivanpalkka) tilille ja hän viitsisi postittaa...olisin enemmän kuin kiitollinen!

Kommentit (2)

Vierailija

siis tuo otsikko ja tekstini eivät ihan kohdanneet. Eli ajattelin myös josko joku Idaparkissa asioiva vaikka ostaisi kankaan ja asioidessaan pääkaupunkiseudulla kävisin sen jostain noutamassa.

Vierailija

Ajamme huomenna Tampereelta Hämeenlinnaan ja pysähdymme Ideaparkissa, käyn nopsasti Mokossa ja Jesper Juniorissa. Jos kangas on Eurokankaassa valmiina niin, että sen voi vain maksaa ja hakea, niin voin sen kyllä hakea ja postittaa heti maanantaina jos teiltä löytyy Sammon tai OP:n tili jolta voit siirtää rahan heti?

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat