Mitä te muut olette mieltä tuosta menestysuskonnosta,

Vierailija

joka tuntuu olevan Suomen oikea valtionuskonto tällä hetkellä. Mä en vaan voi sille mitään, että en kerta kaikkiaan piittaa sellaisesta! En edes halua uraa, joka syö koko elämän. Eipä siinä mitään jos joku sitä ihan oikeasti haluaa, mutta mietin vaan kuinka moni ottaa noi jutut ihan oikeasti sisimmästään todesta.

Kommentit (6)

Vierailija

että eihän siinä sanota oikeasti yhtään mitään yhtään mistään, saati sitten kyseisestä työstä itsestään. Se oli vain lista näitä dynaaminen moniosaaja -klisheitä. Jotenkin nolottaa kun luen niitä ilmoituksia. Ihan kuin ne kirjoittajat olis jossain naurettavassa joukkopsykoosissa. Keisarilla ei ole vaatteita jne.Liisa Keltikangas-Järvinen puhui jossain televisio-ohjelmassa siitä, miten tämä rekrytointitouhu on mennyt monessa paikassa vikaan juuri tässä. Että joka jumalan hommaan haetaan sitä sosiaalista tiimityöskentelijää, jolla on kamala " nälkä" . Johtajaksi sellainen ei hänen mukaansa välttämättä sovi ollenkaan. Johtajan pitää pystyä tekemään joskus vaikeitakini päätöksiä. Siinä voi sosiaalisuus olla suorastaan haitaksi. Ja parhaita johtajia on ne, joilla ei ole kamala nälkä ja jalka jo toisen firman ovenraossa, vaan parhaita on tyytyväiset ja pitkäjänteisyyttä kaipaavat.

Vierailija

yoikin mantra joskus tiensä päähän. Kaikki vähänkin elämää kokeneet tajuaa mitä peetä toi on. Ei tuossa puhuta todellisista ihmisistä vaan jostain mitä he esittävät. Todellinen ihminen on sitten sen takana ja se siellä töissäkin niitä töitä hoitaa ja muiden kanssa touhuaa...

Vierailija

On tosiaan murheellista luettavaa nykyiset työpaikkailmoitukset, jotka ovat täynnä noita, eh miksikä niitä sanoisi...

Täytyy vain toivoa, että ihmiset sieltä jostain nousevat hieman fiksummalle tasolle. Ehkä jo seuraavat sukupolvet. Nykynuoret ei taida mennä ihan noin idioottimaisiin juttuihin enää niin helposti? Vai onko tämä vain toiveunta :-)

Harmi vaan, että politiikka ja valta on aina vanhusten käsissä.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat