Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kengät uimahalliin? Crocksit? Lapselle siis.

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Olemme tähän asti välttynyt Crockseilta, mutta uimahalliin olisi kiva saada jotkut hyvin pitävät. Eli oikeastiko nuo ovat sellaiset, jotka eivät luista? Sittenhän esim. Stockalla on jotain tossumallisia kenkiä uimapukujen vieressä, onko kellään niistä tietoa? No, menemme tässä lähipäivinä kauppaan etsiskelemään, mutta olisi kiva tietää, jos joku on havainnut jonkun merkin hyväksi/huonoksi. :)

Kommentit (9)

Vierailija

Kertaan jäi niiden käyttö, niitä ei voinut lapsella uimahallissa käyttää oli liukkaamat kuin ilman. Sen jälkeen käytössä oli Adidas sportti sandaalit, ne oli hyvät myös, mutta nyt on croks kopiot ja on ehdottamasti parhaat ei luista yhtään ja pysyy hyvin jalassa kun ei osta kasvunvaraa vaan juuri sopivat. Nehän on niin halpojakin että voi ostaakin vaikka joka kokoa.

Vierailija

Ostin ne Herttoniemesät ysmystä. Oliko popin ja pikkukengurun tai jonkin vastaavan yhteinen ysmy myynti. En siis tiedä kumman mallistosta oli.Tuosta altaan pohjan liukkaudesta, meillä uidaan lähes aina sydässä vedessä joko kellukkeilla tai aikuisen tukemana. Toki joskus lastenaltaassakin, mutta siinähän ei haittaa jos kaatuu kun voi sulketaa ja nousta itse ylös. Tosin meidän 1v on käynyt vauvauinnissa 4kk:n iästä.

Lainaus:

Ostin itse tytölle sellaiset ja ne pyydettiin palauttamaan takaisin kauppaan juuri tuon liukkauden takia. Olivatkin kyllä tosi vaaralliset.

Vierailija

Moi,meidän 1-v:llä on Imse Vimsen uimatossut, tosi mukavat jalassa ja niillä voi siis uidakin. Sellaista "sukelluspukukangasta" ja pohjakin kankaanomainen mutta mustaa luistamatonta ainetta. En halunnut sellaisia varsinaisia "uimakenkiä", joissa on paksu, taipumaton pohja, ja nämä Imse Vimset ovat meidän käyttöön täydelliset.Löytyy googlettamalla netistä (joskin osa nettikaupoista ei myy kuin M-kokoon saakka).

Vierailija

Jarrusukat on musta koti-Suomen uimahallissa parhaat, varsinkin pienellä. Meidän itsesuojeluvaiston puutteesta kärsivä 2-v käyttää saunassakin jarrusukkia, kun muuten tulisi tikkejä tai jonkun sortin kallovaurio.Matkoilla crocsit on ollu uima-allasalueilla hyvät, kun ulkona on kuitenkin aina vähän likaista ja hiekkaista jne. Joskus ollaan kokeiltu sellaisia kumipohjaisia uimatossujakin, mutta niitä on tosi hankala saada jalkaan tai sitten ne on liian isot ja tippuu vedessä jalasta.

Vierailija

Meidän uimahallissa on ainakin niin liukkaat altaanpohjat, että 1-2v liukastuu siellä ilman kenkiä :) Ja Thaimaassa taas oli uima-altaassa niin karkea pohja, että pojan jalat olivat haavoilla ilman kenkiä :(

Vierailija

Ostin itse tytölle sellaiset ja ne pyydettiin palauttamaan takaisin kauppaan juuri tuon liukkauden takia. Olivatkin kyllä tosi vaaralliset.

Uusimmat

Suosituimmat