Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Onko 5h/122 neliötä liian ahdas?

Vierailija

Meillä nyt 4h/93. Katselin mainosta rakenteilla olevasta asunnosta ja mietin onko liian ahdas? Olisi kivaa, jos olisi vähän väljyyttä ja avaruutta. Kummatkin asunnot kahdessa kerroksessa.

Kommentit (7)

Vierailija

Olohuone ei ole halli ja kylpytilatkin suhteellisen pienet. Ihan kiva ja toiiva pohja kuitenkin.Kahdessa kerroksessa 122 neliötä tuntuu jo ahtaalta minusta.

Vierailija

Onko paljon hukkatilaa vai onko kaikki neliöt käytetty viisaasti. Kyllä se siltä kuulostaa, että makkareiden täytyy olla aika pieniä noihin neliöihin, ja vielä 2-tasossa. Mut jos se ei haittaa, niin ok.

Vierailija

4h/120 neliötä. Alakerrassa Avokeittiö-ruokailutila-olohuone-yhdistelmä (ei tosin vessaa) ja yläkerrassa kolme todella pientä makuuhuonetta ja tilava kylpyhuone.

Riittää ihan hyvin 4 henkiselle perheelle, mutta kyllä olisi vaikeaa kuvitella, että olisivat leikanneet tuohon vielä yhden huoneen lisää...

Vierailija

Meillä 143 neliötä/5h yhdessä tasossa ja voisi olla väljempääkin jossain kohdin. Kuitenkin toimiva pohjaratkaisu, eikä mitään " ihme koloja" .

Vierailija

neljä makkaria yläkerrassa. Kahdessa niissä vaatehuone. Lisäksi yläkerrassa kyppäri. Alakerrassa tuulikaappi, vaatehuone, eteinen, sauna + pesuhuone, joka toimii myös kodinhoitotilana, Wc, keittiö, ruokailutila ja olkkari. Minusta itseasiassa makkarit vaikuttivat tilavalta, olohuone aika pieneltä.

Uusimmat

Suosituimmat