Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Voinko laittaa lapseni huomenna eskariin? Mielipiteitä kaivataan.

Vierailija

Lapsella nousi kuume viime perjantaina. Lauantaina kuume oli tiessään, ja lapsi voi hyvin. Seuraavana yönä lapsi oksensi useasti ja oli kuumeinen. Kuume laski maanantaina, ja tiistaina oli muuten kunnossa mutta söi vähän huonosti. Tiistaina ei kuitenkaan oksentanut enää kertaakaan, maanantainakin kerran. Tänään päätin pitää lapsen vielä kotona, jotta saa yhden lepopäivän ennen eskaria.Tänään aamupäivällä lapsi kuitenkin oksensi aamiaisen, mutta muutoin on ollut täysin terveen oloinen ja hyväntuulinen. Lounas on pysynyt sisällä.Jos lapsi voi hyvin iltapäivän ja illan, ja on aamulla pirteä, niin voinko mielestänne lähettää hänet huomenna eskariin?

Kommentit (9)

Vierailija

oksentaako lapsi taas huomenna?Maha voi olla hieman vielä arka ja siksi on vielä tänään oksentanut. Meidän 5-vuotiaalla oli juuri tuollainen heittelehtivä tauti loppukesästä. Aina, kun luuli mahataudin parantuneen, tuli taas kaikki ylös.. Sitä kesti monta päivää eestaas.

Vierailija

Jos lapsi vaikuttaa nyt ihan terveeltä ja ruoka maistuu.

Kyllähän eskarilainen jo osaa itsekin olostaan kertoa jotain.

Kuumeeton päivä on oltu ja jos ei oksenna, nin voi minusta mennä.

Vierailija

Koska a) tauti voi "lähteä uuteen nousuun"

b) jälkitautien riski kasvaa, jos ei ole kunnolla toipunut

c) muuten lapsi voi tartuttaa muut lapsetVastaus kysymykseesi: Minusta lapsesi oikea paikka huomenna on koti (tai muu toipilaspaikka, jos esim. isovanhemmat ovat apuna).

Vierailija

Yksi KOKONAAN terve päivä (aamusta iltaan), ennen kuin viet lastasi hoitoon! Tuskin toivoisit, että kukaan muukaan tuo sairasta lasta oman lapsesi hoitopaikkaan. Ja kyllähän se lapsikin on ansainnut parantua kunnolla ennen hoitoon menemistä.

Uusimmat

Suosituimmat