Vinkkejä, mitä kivaa voisi harrastaa 2,5-vuotiaan kanssa pääkaupunkiseudulla, mieluiten Kauniaisissa tai Espoossa?

Vierailija


Onko muskareita, jumppia tai muuta kivoja kerhoja lapselle ja vanhemmalle? Jos käytte esim. kansalaisopiston jumpissa, niin voiko sinne ottaa lapsen reunalle leikkimään?Kiitos kaikista vinkeistä!

Kommentit (15)

Vierailija


Nuo karjalaiset vaikuttavat kivoilta, mutta kokoontuminen on turhan kaukana Espoosta.Stepupkin olisi kiva, mutta haluan nimenomaan jotain, minne mennään yhdessä.Mikä siinä on, ettei noin pienen kanssa saisi harrastaa? Kuten jo mielestäni aiemmin sanoin, kaipaan itse jotain harrastusta ja valmiiksi ohjattua juttua.Lisää vinkkejä otetaan ilolla vastaan.

Vierailija

Ja tuo taapero-vanhempi tanhu ei ole mitään oikeata tanhua vaan perinteisiä ja uudempia laululeikkejä. Vähän samalla tavalla kuin muskarissa.

Vierailija


Metsäretkillä ja uimassa käydään säännöllisesti, mutta jotain vaihtelua haluaisin. Osaisko joku sanoa ihan jonkun paikan, missä järjestetään jotain yhteistä vanhemmille ja lapsille.

Vierailija


Neuvolan sivuilla on vaan noita päiväjumppia ja päivämuskareita.Sinä joka kerroit tuosta Stepupista. Tiedätkö, mennäänkö tuonne 1-3-vuotiaiden tunnille vanhemman kanssa? Ei kai alle kolmevuotias voi mennä yksinään?Noilta karjalaisten sivuilta en tässä väsymystilassa löytänyt mitään.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat