Miten lapsen saaminen ei vaikuta joihinkin mitenkään?

Vierailija

Kaverini tuossa juuri soitti kännissä matkalla baariin ja pyysi mukaan. Ei sitten tuntunut ymmärtävän etten voi mennä, lapset 2v ja 3kk, olisi kuulemma pitänyt soittaa joku vahtimaan ja lähteä ryyppäämään, " kun se vauvakin jo niin iso" .. Jokainen tavallansa, itsellä ei mitään halua vielä lähteä. Ymmärtäisin ehkä jos kaverini olisi lapseton, mutta on 11kk vanhan lapsen äiti.Tämä kaveri juhlii muutenkin samaan villiin tapaan kuin ennen lasta, en kovin montaa viikonloppua muista että olisi kotona ollut. Lapsi taisi olla noin 1,5kk kun oli ensimmäistä kertaa ryyppyreissulla. Ja kun sitten vielä pitää valittaa jatkuvasi kun rahat on loppu, kurkusta alas menny eikä enää varaa lapsen ruokiin ja vaippoihin. Useamman kerran lainannut rahaa, eipä niitä velkoja maksa kun " ei ole varaa" .. Miten jotkut voi olla noin vastuuttomia, itsekkäitä ja vaikka mitä painokelvotonta?! Kovasti aina hokee (kännissä) lastansa rakastavan ja että lapsi menee kaiken muun edelle. Mut ei kuitenkaan ryyppäämisen edelle...??? En ymmärrä, en..

Kommentit (2)

Vierailija

Käyn itsekin baarissa silloin tällöin, mutta en todellakaan missään suuressa mittakaavassa. Minullakin on lähipiirissä muutama tuollainen tapaus, jolle tekisi joskus mieli sanoa muutama valiitu sana. Eletään kuin ei mitään lasta olisikaan. Toinen tutuistani raijaa 5 -vuotiasta lastaan milloin kenellekin puolituntemattomalle hoitoon että pääsee bilettämään (on yh), en ole koskaan tarjoutunut ottamaan tyttöä edes hetkeksi leikkimään koska muiden kokemuksesta tiedän, että siitä alkaisi loputon soittorumba viikonloppuisin kun äidin täytyy päästä viihteelle. Arki kuulemma kahdestaan lapsen kanssa on niin rankkaa, että on pakko päästä koko ajant tuulettumaan.Kai tuossa on kyse siitä, ettei koskaan olla oikeasti kasvettu äidiksi. Sehän vaatii sitä, ettei omaa itseään voi aina laittaa ykkössijalle ja juosta mielihalujensa perässä. Toisille äitiys on liian vastuullinen ja sitova asia.Surullista : (

Vierailija

Onneksi laittaa lapsensa kuitenkin hoitoon lähtiessään viihteelle.Onko kyseessä nuori äiti (iältään)? Tuli mieleen kun itse sain esikoisen juuri täytettyäni 20, eikä kaveripiirissä ollut yhtään samassa tilanteessa olevaa, niin kuulin kovasti kommentteja siitä, kuinka pitää palautua nopeasti kuosiin ja " ei saa mökkeytyä neljän seinän sisälle" . Ympäristö siis tavallaan asetti paineita ja ehtoja sille, miten olisin oikeanlainen äiti. Oli aika kamalaa.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat