Alapäästä asiaa..

Vierailija

Tiedän että se väljentyy synnytyksen jälkeen mut en ihan sitä et sieltä näkyy jotain kun jalkansa levittää =( Onkohan lääkäri ommellu yhden tai pari tikkiä liian vähän? Meinaan et sillä korjaantuis tuokin ongelma. Pitäsköhän varata gynelle aika ja kysellä et miltä näyttää???

Kommentit (7)

Vierailija

se aukko ollutkaan avonainen, vaikka viimeksi ajattelin sen olleen. Riippuu ehkä asennosta? Se emättimen aukko oli repaleinen ja siinä sisemmällä oli jotain pieniä ulokkeita ja repaleita, oli vaikea edes löytää tai nähdä sisäänpääsy koko aukkoon! Johtuu varmaan paljon asennosta...

Vierailija

Jalkoja hieman levittäen näkyykin sinne sisälle asti, nyt etenkin kun tulee karvat ajeltua pois. Edes nämä melko suuret sisähäpyhuulet ei tätä ilmiötä auta.

Väljyyttä ei kuitenkaan ole. Olen treenannut emätintä synnytyksestä alkaen (nyt 2v.) ahkerasti geishakuulia käyttäen.yhen äippä

Vierailija

sinne katsoessa, tai haarat levittäessä aukko näkyy selvästi ja sisään emättimeenkin voi nähdä ilman että sen kummemmin sormilla auttaa.Se on ihan normaalia...kuitenkin siellä synnytyksessä se venyi melkoisen suureksi eikä ole itsestäänselvyys että se voi enää niin tiukaksi palautua.Treenaamalla saa emättimen lihaksia treenattua ja varmasti muutosta aikaan! Ei kuitenkaan kannata odottaa pääsevänsä enää samaan muottiin kuin aiemmin. Joillain se onnistuu helpommin ja joillain se on mahdotonta. Kudokset ovat niin erilaisia, joten palautuminenkin yksilöllistä.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat