Kuinka kauan.....

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Moi! Olen rv.37+3 ja lääkäri sanoi tänään et kohdunsuu on auki 1,5 sormelle. Tämä on kolmas raskaus.Kuinka kauan teillä muilla on mennyt et synnytys on alkanut ku on ruvennut aukeamaan.

Kommentit (2)

Vierailija

kolmannesta kohdunsuu auki 3cm viikolta 36 ja syntyi vasta rv 40+3Neljännestä kohdunsuu 1,5cm auki,kohdunkaula lyhentynyt puoleen jo rv 31+,syntyi 40+3Viidennestä samoin kuin nelosesta,käynnistys rv 39Kuudes kohdunsuu auki 1,5cm-2cm rv 32+ ja syntyi rv 40+5Nyt seiskaa odottelen ja kohdunsuu taas lähtenyt aukeamaan,nyt rv 32+2 viimeksi lääkäri jolloin kohdunsuu auennut 1-1,5cm,kaula lyhentynyt,paikat pehmeät.Lääkäri taas legendaarisesti varoittelei ettei mene täyteen aikaan mutta yritin siinä kohdin sulkea korvani kun varmasti kuitenkin taas mennään=)Mutta sun tapauksessahan voi yhtä hyvin tarkoittaa synnytystä huomenna tai sitten 3:n viikon päästä=)

Tsemppiä kuitenkin viimeisiin päiviin tai viikkoihin!

Vierailija

ja kohdun kaula n.2cm, pehmeä... Rv30+5 sisä suu oli auki 1cm ja tyttö syntyi rv37+3. Eli välttämättä ei synny vielä vähään aikaan... Kolmosesta vietin aikaa vuodelevossa - nyt jännitän tämän nelosen kanssa tilannetta, tänään pääsen lääkäriin tarkistuttamaan tilanteen...Katjalah&nelonen rv23+4

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat