Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Moneskohan viikko menossa...?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Heippa!En tiedä kuuluisko tänne vai tuonne odotus-puolelle, mutta kysästääs ekaks täältä :-)Josko joku viisaampi osais kertoilla, tai tietäisi sivustoja, joissa vois " asiaa" laskea (tarkemmin kuin esim. vauva-lehden laskurilla tms.)...Ihan mieleenkiinnosta kyselen ;-)Mulla menkat viimeks alkoi 21.6. ja sitä aiemmin viimeks joskus maaliskuussa (otatin kierukan pois silloin), joten kierronpituudesta ja oviksen ajasta ei mitään tietoa...Tein raskaustestin 16.7., jolloin oli nega. Uuden testin tein nyt tällä viikolla tiistaina (31.7.) RFSU:n (vai mikä nyt onkaan, tikku-) testillä, ja oli vahva plussa (vahva viiva ilmestyi heti) ja nyt vielä eilen perjantaina (3.8.) tein Aconin testillä ja siinäki samantien vahva plussa...joten raskaana ollaan :-D, mutta millä viikolla...?

Heinäkuun ekan viikon lopun ja tokan viikon aikana oli " mieliteot" sänkypuuhiin tällä mammalla suht korkeat, joten oisko silloin voinu olla ovis?Epäilisin että joku 5 ja 7 viikon välillä...? Osaiskoko joku laskea näillä tiedoilla, että mikä vois olla mahdollinen oikea viikko??

Pahoinvointia ja lämpöä (mitattuna) oli ekan kerran tiistaina (luulinkin eka et flunssaa, mut si tuli sellanen ajatus, että jospa onkin raskaana, kun yökötys tuli aaltomaisena samaan tapaan kuin esikoisestakin, ja tein si sen testin). Myös alavatsan nippailua ylösnoustessa ja menkkamaista oloa ollut pitkin viikkoa, alkaen juuri tiistaista...Harmi kun jäi viime viikolla lomareissun takia testaamatta (ja perjantaina, siis viikko sitte pe, otettua vähän enemmänkin tuota alkomahoolia - toivottavasti ei ole aiheuttanu mitään... :-/ Mitä luulette?)Täytyy maanantaina soitella yksityiselle ja varailla aikaa alkuraskauden ultraan, ei taida muuten oikeat viikot selvitä varmuudella muuten, mutta näin viikonlopun jännitystä helpottamaan, kyselen, josko joku osaisi heitellä " edes" arvauksia :-)Mukavaa viikonlopun alkua ja voimakkaita plussatuulia kaikille!!!t. Muumi05

Kommentit (2)

Uusimmat

Suosituimmat