Millaiset ovat Carenan rattaat? Uusimmassa Hobby Hallin kuvastossa olevat?

Vierailija

Onko kellään kokemuksia?Etsimme tulevalle lapsellemme pieneen tilaan meneviä rattaita, joiden pitäisi käydä heti syntymästä alkaen, eli selkänojan pitää mennä makkuuasentoon. Siis kasassa niiden rattaiden pitäisi mennä pieneen tilaan..Mitä muita rattaita voisi ajatella? rattaisiin ajattelimme laittaa sitten vaan lämpöpussin vauvalle.

Kommentit (7)

Vierailija

voisin kuvitella, että olisin niihin tyytyväinen, en ole mikään pienistä nipottaja joka vaatii huippulaatua joka asiassa. =) ja meillekin tuo hinta on sopiva, ei olisi varaa laittaa 200¿ lisää...

Vierailija

Tuolla 200¿ saa erittäin hyväkuntoiset vuoden/kaksi vanhat merkkivaunut, joten panostaisin mielummin sellaisiin. Esim. Teutoniat menee pieneen tilaan ja työtömukavuus on ihan toista kun noissa carenoissa, joissa ei käsittääkseni ole oikein mitää jousitustakaan. Ainakin kaverin rattaat täristää ihan kamalasti ja muutenkin ovat jäykät ja raskaat työntää. Monet käyttää rattaita pelkästään lapsen nukuttamiseen eli voi löytää ihan uuden veroisiakin. Itse ostin vuoden 2005 Teutoniat kaikilla herkuilla juuri 210 ¿ ja olen erittäin tyytyväinen.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat