Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Lastenhuoneen sisustusvinkkejä, kiitos !

Vierailija

Eli otamme lastenhuoneesta tapetit pois ja ajateltiin maalata huone. Mutta mikähän olisi hyvä väri? huoneessa tulee asumaan tyttö ja poika. Keltaista en halua. Pitäisikö yksi seinä maalata hiukan tummemmalla? vinkkejä otetaan vastaan!

Kommentit (5)

Vierailija

Pottery barnilla on mielestäni raikkaita ideoita joskin liian rönsyileviä minun makuun. Jenkit osaavat kuitenkin käyttää sisutuksessa värejä aivan toisella tavalla kuin suomalaiset. Suomalainen turvautuu turhan usein valkeaan tai haaleisiin ei-minkään-värisiin ratkaisuihin ja loppu tulos on auttamattoman tylsä. Suomessa on rohkeaa, jos seinän uskaltaa maalata vaikka punaiseksi tai käyttää muutenkin jotain erikoista. Monet ajattelee, että " sit kun mä yritän myydä tätä asuntoa niin ei menen kaupaksi kun on tehty persoonallisia ratkaisuja" . Mut jokainen tyylillään... Toivottavasti muutkin löytävät AP:lle esimerkkejä.

Vierailija

Tuo oliivinvihreä kuulostaa hyvältä! Toisaalta huone on aika pieni, että yksi seinä voisi olla tuo oliivinvihreä ja muut sitten vaaleampaa vihreän sävyä. ruskea/beige meillä on oma makuuhuone, joten ei samanlaista. Mietin kans, että vois jonkun tapetin vetää sille yhdellä isolle seinälle, jossa ois jotain kuviota.

Uusimmat

Suosituimmat