Huostaanotettu 2kk vauva festareilla??

Vierailija

Mikä juttu tämä on. Luin jostain lehdestä, että 2kk vauva oli huostaanotettu joillain festareilla. Äiti kännissä oli kuskannut vauvaa +viinaa?!?! samoissa vaunuissa, isukki oli myös ollut ihan lärvit. Äidin ikä 20v!!Ihme jos vauva palautetaan takaisin :(:(:(

Sivut

Kommentit (23)

Vierailija

Kiirreellinen tehdään aina kun lapsi" otetaan" siosiaaliviranomaisten huostaan. Kestää 14 vuorokautta jonka jälkeen se raukeaa itsestään. Sen jälkeen katsotaan onko aihetta huostaaotoon vai avohuollon tukitoimiin. Tai sitten ei tehdä enää mitään, sekin on mahdollista.

Vierailija

huostaanotto joka on voimassa ENINTÄÄN 14 vrk. Varsinainen huostaanotto joka tehdään ns. lakipykäläää 16§ on hyvin vaativa toimenpide.Lastensuojelun sosiaalityöntekijä

Vierailija

Vaikka olisi kuinka nuori äiti niin kyllä kai suurimmalla osalla äideistä herää jotkin äidilliset vaistot ja hoivaamisen tarpeet. Ja vaikka olisi väsynyt lapseenkin (esim. koliikki) niin ei kai se nyt ensimmäisenä mieleen tule että jonnekin festareille lähtis asiaa karkuun, ja vielä vauva mukana?!?

En kyllä tajua tätä ollenkaan. Enkä sano itse olevani mikään täydellinen äiti. Kyllä minäkin suutun ja komennan lapsia kovaäänisesti ym. mutta jonkin järki sentään.

Vierailija

Olisi varmaan uuden ketjun aihe... Mummo nyt ehkä auttaisi parhaiten kuolemalla pois. Lapsia sit siten, etteivät toistaisi tragediaa. Ilmainen kierukka. Muusta hyysäyksestä en osaa sanoa, mutta mummo ainakin on osannut hakea " tukea" , jota on tarvinnut ryyppäämiseensä.Vierailija:

Lainaus:


hänellä on itsellään neljä lasta kolmen eri miehen kanssa. Miehet ovat lähes järjestään olleet juoppoja, osa myös rikollisia, näpistelijöitä, huumeiden välittäjiä ja käyttäjiä.

' ' '

Äidin omista lapsista 1 on narkomaani, 1 juoppo, 1 masentunut pienen lapsen äiti, joka on korviaan myöten veloissa ja sai häädön asunnostaan, yhdessä työttämän miehen kanssa. Neljäs lapsista pärjää suhteellisen hyvin. Narkomaanilla on lapsi, joka sijoitettuna tämän äidin luokse. Kun olen kuunnellut, millaiset välit heillä on, en voi kuin päätäni pudistaa. En oikein tiedä, mitä mieltä olen siitä, että kelvottomalle mummolle (yrittää parastaan, mutta tulos on mitä on), annetaan lapsenlapsi, joka saa sitten elämässään yhtä kylmää kyytiä kuin oma äitinsäkin.No mites tätä tapausta olisi voinut auttaa? Ehdotuksia?
Vierailija

Näillä sosiaalitapauksilla on todella hyvä suoja turvanaan (on siis ihan hyväkin asia) mutta joskus tekisi mieli avata sanainen arkku ja kertoa kaikille mitä täällä lintukodossamme oikein tapahtuu.... T:Sosiaalitantta

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


Olisi varmaan uuden ketjun aihe... Mummo nyt ehkä auttaisi parhaiten kuolemalla pois. Lapsia sit siten, etteivät toistaisi tragediaa. Ilmainen kierukka. Muusta hyysäyksestä en osaa sanoa, mutta mummo ainakin on osannut hakea " tukea" , jota on tarvinnut ryyppäämiseensä.
Vierailija

että tuskin tämä äiti on suunnitellut, että menenpä vauvan kanssa festareille ja vedän tuubat. Tai jotkut vanhemmatkaan äidit, että menenpä laivalle, jätän vauvan yksin hyttiin ja vedän tuubat. Tai tuskin kukaan alkoholisti suunnittelee alkohilistiksi alkamista. Joillakin ihmisillä vaan tuntuu puuttuvan se sisäinen ääni joka sanoo, että jos noin teet, niin metsään menee. Siinä missä monelle ei esim tuo festaritempaus tulisi mieleenkään, se järjen ääni toimii.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat