ikää 5pv, millon kakkaa?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

laitoksella kakkasi 2 kertaa, mutta kotona ei ole tullut vielä lainkaan kakkaa. Onko tämä normaalia? Pissaa tulee.

Kommentit (4)

Vierailija

ja varmistaisin sieltä mikä on normaalia. Mun käsityksen mukaan vauva kakkaa joka päivä monta kertaa päivässä pari ekaa viikkoa ja sitten myöhemmin saattaa pantata kakkaa jopa 10 päivää ( meillä esikoinen 11 päivää ) joka on ihan normaalia.Vierailija

Onko vauvaa punnittu vielä? Miten hän on kasvanut?Olisi hyvä, että alle neliviikkoinen kakkaisi useamman kerran päivässä, ja alle viikonkin ikäinen kerran päivässä. Toisaalta, jos hän on kasvanut hyvin (esim. yli syntymäpainonsa), ei tuosta kakkaamattomuudesta tarvitse olla huolissaan.

Vierailija

Meillä vauva kakkasi kerran viikossa eikä vatsavaivoja ollut. Lääkärin mukaan rintamaidolla ruokittu vauva kakkaa kymmenen kertaa päivässä tai kerran kymmenessä päivässä -molemmat ihan normaalia:)

Vierailija

...että rintamaidolla ruokittu lapsi voi tosiaan kakkailla " miten sattuu" . Meidän poika oli pienenä se ' 10 kertaa päivässä' -versio... ;)Mutta jos asia vaivaa niin ehdottomasti saa ja pitää soittaa neuvolaan ja kysyä, sitä(kin) varten he ovat olemassa, eivätkä varmasti pidä kysymystäsi tyhmänä tms! :)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat