Kertokaapa konkarit, millainen on ekaluokkalaisen ensimmainen koulupaiva teilla ollut: kaunko vanhemmat mukana, mita tekivat jne. Kiitos et...

Vierailija

Kommentit (4)

Vierailija

luokkaan muun ryhmän kanssa. Ei jäänyt koululle kukaan vanhemmista. Jotain kirjoja olivat saaneet ja esittelyleikkiä tehneet.Sitten koulun jälkeen oli erikseen koulun puolesta saattaja ensimmäisen viikon, jotka veivät lapset iltapäiväkerhoon (on läheisessä puistossa).Sitten käytiin hakemassa lapsi iltapäiväkerhosta kuin aikoinaan päiväkodista.

Vierailija

Reppu mukaan, samoin penaali. Riippuu missä asutte, mutta meidän koulussa kyniä ei juurikaan jaella. Kännykkä saa olla mukana omalla vastuulla ja äänettömällä. Sitä ei saa käyttää koulupäivän aikana.Ekana päivänä tutustutaan koulurakennukseen, ruokaillaan yhdessä, tutustutaan muihin luokkalaisiin jne.Mihin lapset vanhempaa siellä tarvitsivat?opevarsinkin kiinnostaisi se eka päivä. Eka vanhempainiltakin on vasta joskus syyskuussa...Pitääkö ekana päivänä jo olla reppu mukana? Saako koulusta kyniä ym vai pitääkö ne hankkia itse? Penaali? Sisätossut? Saako kännykkä olla mukana?

[/quote]
Vierailija

varsinkin kiinnostaisi se eka päivä. Eka vanhempainiltakin on vasta joskus syyskuussa...Pitääkö ekana päivänä jo olla reppu mukana? Saako koulusta kyniä ym vai pitääkö ne hankkia itse? Penaali? Sisätossut? Saako kännykkä olla mukana?

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat