Vanhempi mies ja nuorempi nainen -> ikäero siis huomattava...

Vierailija

näissä pareissa on aina yksi yhtäläisyys. Ne naiset eivät olisi koskaan saaneet oman ikäistään seuraa, koska ovat niin pulleita. Vanhemmilla miehillä tasorima aina vähän laskee...

Kommentit (13)

Vierailija

Tää nainen oli silloin 19 vuotias kun suhde alko. Ei koskaan aikasemmin ollu seurustellu. Rakastu sitten päätä pahkaa tähän mieheen.. niin kauan seuraili ja ruikutti perässä että pääsi sänkyyn. Pamahti kerrasta paksuksi. Tää mies on jopa vanhempi kuin sen naisen isä!! Ja kyllä täytyy sanoo että tää nainen on lihava. Tuskin ois kovin helposti saanu ikäistänsä seuraa. Nyt ovat naimisissa mutta en tiiä miten on onnen laita... mies 60v ja nainen 35v. Mies 13 tuntii päivässä töissä. Kotona vaan nukkuu. Nainen menee omia menojaan..Henkilökohtaisesti ei olis mulle sopiva elämän tyyli. Aatelkaa nyt niitäkin.. kymmenen vuoden päästä mies jo vanha pappa kun naisella melkein paras ikä.. En kadehdi yhtään.

Vierailija

Mitenköhän ne Suomen muut naiset löytää koskaan ikäisensä miehen, kun keskipituus täällä on 165 cm ja on muuten maailmanlaajuisesti pitkä keskipituus!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat