Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Millaiset mokulapset ovat mielestäsi kauniimpia?

Vierailija

Moku = monikulttuurisetMielestäni sellaiset, joissa toinen vanhemmista vaaleaihoinen ja toinen esim. Etelä-Euroopasta tai arabi. Silloin vanhempien kasvonmuodot ovat samanlaiset ja lapsi saa juuri sopivan yhdistelmän tummuutta ja vaaleutta.Monilla lapsilla, joiden toinen vanhempi on mustasta Afrikasta niin lapset ovat juuri sellaisia, että esim. paksu nenä + ohuet huulet, terävä nenä + paksut huulet ja nämä eivät ole yhdessä kovin kauniita kasvonpiirteitä.

Kommentit (13)

Vierailija

Meilla kaksi huippu suloista suomalais-arabi sekoitusta. Juuri asken otin lapsista kuvia, latasin koneelle ja olen tuijottanut niita etta miten ihmeessa he voivat olla NIIIIIN kauniita!Kylla olen onnellinen kaunottaristani!!!

Vierailija

ja näyttää kyllä enemmän egyptiläiseltä, vähän keskivertoa vaaleampi. Saa jatkuvasti kehuja tummanruskeista kiharista hiuksistaan ja upeista silmistään. On siro tyttö ja mummi kutsuu häntä bambiksi=)

Vierailija

Tuohon ujoon pikkutyttöön oli kaikki koulun pojat aivan lääpällään. Nykyisin hän on n. 17-vuotias, olisipa kiva nähdä minkälainen kaunotar hänestä on sukeutunut.

Vierailija

mutta kunhan kasvavat niin heitä aletaan kutsua hiekkaneekereiksi, somaleiksi jne....Tämä täytyy lasten itsensä oppia kestämään...toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos, kun aina ei voi käydä kiinnikään. Meillä jo esikoinen aikuinen puoliarabi ja näin on meillä usein käynyt vaikka asutaan pääkaupunkiseudulla.

Uusimmat

Suosituimmat