Juhakustaan siskon nimi...

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Isoveli on siis Juhakustaa Olavi. Kustaa nimi tulee perintönä suvusta.Haluaisimme myös siskolle jonkin vanhan nimen, mutta emme välttämättä yhdysnimeä. Matilda, Aurora, Vilja, Hilla ja Saima nimet miellyttävät.Tytölle tulee luultavasti kaksi tai kolme erillistä nimeä.Olisiko hyviä ehdotuksia?

T. Juhkuli , Juhakustaa ja pikkusiskoKommentit (7)

Vierailija

Viljaana

Vilmiina

Violiina

Katariina

Annukka

Adalmiina

Adolfiina

Akuliina

Matleena

Malviina

Ursula

Ulriikka

Hillariina

Violetta

Marjukka

Valentiina

Tuulikki

Tuulia

Tuuliina

Tuulianna

Sanelma

Katriina

Josefiina

Vierailija

Meillä on pojalle vakavasti harkinnassa Kustaa-loppuinen yhdysnimi ja myös Olavia on mietitty ensimmäiseksi nimeksi. Vielä ei lasta ole edes tulossa. Vähän ohi aiheen täytyy siksi kysyä, kutsutaanko poikaa ihan Juhakustaaksi? Onko koko nimi pysynyt hyvin käytössä vai tahtooko se lyhentyä ihmisten suussa pelkäksi Juhaksi? Miten ihmiset on tuohon Kustaahan suhtautuneet, joku täälläkin sanoi joku aika sitten, että Kustaasta varmasti kiusattaisiin, mutta itse en ymmärrä, miksi siitä sen enempää kuin jostain muusta nimestä.Tytön nimimaku taitaa teillä kuitenkin olla vähän eri kuin meillä, mutta Saima on kyllä hyvä nimi.

Vierailija

Vilja (-) Matilda

Aino (-) Matilda

Hertta(-)Maija

Ainokaisa

Annastiina

Hetastiinajätin kakkos/kolmos nimet pois (en sillä, etteikö vois olla, muttei nyt tullut)Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat