Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Huutksen " ammattimyyjat" / trokarit: Kannattaako ostaa ebaysta ja myyda edelleen? Matkusteletteko paljon ulkomailla vai mista saatte tuot...

Vierailija

Kommentit (11)

Vierailija

nimimerkkiä en tiedä, mutta ostaa itse puvut paljon alle kahdellakympillä, yhdenkin alkuperäishinta oli noin 7 euroa ja myy sitten kymmeniä euroja kalliimmalla. Tosin se kyllä ilmoittaa myyvänsä firman kautta, ettei taida ihan huijari olla, hyvä bisnes kyllä kun noin hyvin saa voittoa.

Vierailija

- jos myyt paljon uutta, niin sut käräytetään alta aikayksikön verottajalle, joten joudut yrittäjäksi, et saa sosiaalietuuksia samoin kuin ennen (jos nyt niitä sait), maksat alvt ja myyntivoitosta verot, jolloin homma ei kannata

- jos meetkin ostamassa vahingossa ebaysta piraattia ja myyt sitä, niin olet kyllä vielä isommassa liemessä, sut käräytetään tuotemerkkiä edustavalle asianajajalle, joka miettii asiakkaansa kanssa, oletko sinä käräjöimiselle menemisen väärtti. He saavat ihan rauhassa miettiä sitä 3 vuotta.Ehkä kannattavinta on vaivihkaa myydä käytettyä tavaraa ja vaatetta. Rynnii heti aamulla kirpparille ensimmäisten asiakkaiden mukana ja hamstraa sieltä parhaat päältä. Sitten vaan omaan kuvailutekstiin " 8 lapsen äiti myy" .

Vierailija

naisten goottivaatteissa,

toooosi hienot " korsettimekot" ,

suoraan ebayn kiinalaishalpismyyjältä hamstrattu,

hintana useita kymmeniä euroja lähtö....

ja huutoja tulee...

Vierailija

Jenkeistä tilaavat tiaroita, pukuja yms kamaa ja myyvät sit huutonetissä. Nuo tiarat monet maksaa vaan muutaman dollarin siellä ja täällä lähtöhinta monesti yli 20¿. Toinen bisnes näkyy olevan lomakohteista ostetut " aidot" Burberryt , Calvin Kleinit yms.

Uusimmat

Suosituimmat