Miten olette kertoneet plussasta miehellenne, kivoja vinkkejä!

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Oletteko yllättäneet miehenne jollakin mukavalla tavalla, kun olette kertoneet plussasta? Vinkkejä otetaan vastaan. Kun on jo kolmas tulossa vois keksiä jotakin erikoisempaa...

Kommentit (4)

Vierailija

kun sain plussan niin laitoin miehelle tekstarin (hän ei päässyt puhelimeen moneen päivään) että: 1+1=3. Siellä se viesti sitten odotti kun sai vihdoin puhelimen auki. Mutta tämä puupää ei ees tajunnut koko viestiä vaan tuli sen kans kotiin ja ihmetteli et enkö mä osaa laskea enää....=DDDDDTuosta Lissukan vaippajutusta sainkin idean juuri että voisin ostaa pojalle paidan valmiiksi missä lukee se ISOVELI teksti ja pistää sen sille päälle kun plussaan. Pakko miehen on ainaki huomata et pojalla on uus paita. Ollaan siis jo valmiiksi puhuttu että sillä paidalla "ilmoitetaan" sitten muille jossain vaihees raskautta että seuraava olis tulossa. Mut sillaihan voisin ilmottaa myös miehelle! =)

Vierailija

että otan kännykällä kuvan positiivisesta r-testistä ja lähetän sen sitten ukolleni. Ilman mitään tekstiä. Sitten otan aikaa että kuinka nopeaa se reagoi ;)Ensimmäinen meni hurmiossa niin että kirmasin huudon kera vessasta (hyvä etten housut vielä nilkoissa!) miehen luo ruokapöytään ja näytin testiä ja toistin: "PLUSSA!!PLUSSA-PLUSSA-PLUSSA!!!!" ;)

Vierailija

Ite olen ajatellut seuraavan kerran kun plussa tulee nii tehdä seuraavaa..Kirjoitan pojan vaipan päälle "MINUSTA TULEE ISOVELI!! =)" ja laitan vaipan pojalle päälle, ennenku mies tulee töistä. Sitten pyydän miehen vaihtamaan pojalle vaipan ja saa samalla kivat uutiset! =)=) Lisbet.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat