vittu elämä on perseestä!!!!!!!

Vierailija

ehkä joidenki ei ois ollu tarkotus syntyä tähän maailmaan....koko elämä on paskaa ja teen viel kaikkien muidenki elämän kurjaksi....

ois varmaan pitäny kadota täält jo aikoja sit ku se viel oli mahdollista..

Kommentit (15)

Vierailija

ei kavereita, paitsi silloin ku niillä itellä on ongelmia ja tarvitsee kuuntelijan...

mä vaan nyhjötän tääl himas, ja olen vain ja ainoastaan lastani varten..

Vierailija

Isovanhempia ym? Minkä ikäinen lapsi? Nythän alkaa syksyllä kerhoja, muskareita jne joista seuraa saa! Ymmärrän, ettei lapsettomien kanssa välttämättä samalla tavalla pysty enää olemaan (koko ajan saa selitellä, kun " lapsi itkee, nyt imetetään, ei kun nyt sen pitää nukkua, nyt vaihdetaan vaippaa, sori vähän kestää" ...), mutta kyllä niitä äitikavereitakin varmasti löytyy.

Oma tyttöni on nyt 10kk ja voin sanoa, etten olis samalla tavalla tästä kotona olosta nauttinut, jos seuraa ei olis ollut! Pelkkä lapsen kanssa oleminen 24h saa pään hajoamaan, mutta kummasti se arki helpottuu kun käy kahvittelemassa ym. Ja meillä ainakin lapsi nauttii silmin nähden muiden lasten seurasta, vaikka nuori vielä onkin!

Vierailija

Lapset kasvavat nopeasti. Toivottavasti sinulla on joku, jolle voit jättää lapsen välillä hoitoon ja pitää vapaata. Joskus joku harrastus voi auttaa saamaan muutakin ajateltavaa.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat