Milloin pitää rakastella jos haluaa tytön? Siis montako päivää kuukautisten

Vierailija

alkamisesta olisi hyvä olla yhdynnässä jos haluaa tytön.

t. mamma+3poikaa

Sivut

Kommentit (19)

Vierailija

meillä on tyttöjä.. Rakastellaan joka viikko 3-7 kertaa. Mistä lie sit johtuu ettei poikia tuu? Ei sen puolee oo niin väliksikää kumpia on saanu/saa.:)Miettiny vaa joskus et on se jännä miks toiset saa poikia ja toiset tyttöjä.. sit on näitä jotka saa molempii.

Vierailija

Nimenomaan tuo väli oviksesta kuukautisiin on lähes kaikilla naisilla 14 pv, mutta kuukautisten ensimmäisen päivän ja oviksen välinen aika vaihtelee naisilla kuukautiskierron pituudesta riippuen.

Vierailija

Tytön tekemiseen meni kauemmin aikaa, meinasin jo luovuttaa. Juur tärppäs kun ajattelin että ei ole tyttöä tulossa ei.Kakkoseen esim (poika) meni 6 viikkoa kierukan poistosta, niin tyttöä tein 7-8 kk

Vierailija

Laskettiin, että kierron puoliväli on 11.4. ja ajattelin, että se olisi varmaan otollinen aika tehdä lapsi. Mies oli kuitenkin menossa klo 17:sta töihin ja minä pääsin klo 15. Nukutettiin väkisin meidän isompi lapsi ja tehtiin nopeasti temput olohuoneen sohvalla ennen kuin mies meni töihin. Se oli ainoa kerta koko kuun aikana, kun oli niin kovasti kiireitä ja vuorot sattui huonosti yhteen. Tyttö tuli. :)

Vierailija

käytä muutamia kuukausia, niin alat löytämään oman oviksesi ajankohdan tarkemmin. Ja sitten vasta alatte tytön tekoon juuri kun ovistikut alkaa näyttää kasvavaa hormoonimäärää. Ja ota se kirves pois sängyn alta jo tässä vaiheessa.Onnea yritykseen !

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat