Kun lapsen muistolaatikko täynnä, oletteko aloittaneet uuden?

Vierailija

Niin täynnä on laatikko; kotiintulovaatteet, sairaalaranneke, ensimmäinen lelu, äitiyspakkauksen esitteitä, äidin ja isin häävideosta kopio, mummon tekemät tossut, ekan leffateatterissa katsotun leffan pääsylippu, se [b]ultimate[/b] lempivaate kautta vuosien, ensimmäinen irtilähtenyt maitohammas, synttärikortteja...Aloitanko uuden ja jatkan keräilyä täysi-ikäisyyteen asti vai tähänkö se päättyy?

Kommentit (7)

Vierailija

Mitään sen kummempia laatikoita meillä ei pojille oo, mutta joitain pieniä muistoja tulee laitettua talteen.Minä ainakin tykkäisin, jos ois jotain konkreettisia lapsuusmuistoja.

Vierailija

Pojat vasta 4v. ja 1v. joten paljon tilaa laatikoissa vielä.

Meillä sisältönä mm. syntymäpäivän Hesari,kastepuvut,ensikengät,sairaalarannekkeet,onnittelukortit,ensilusikat,-tutit,-hammasharjat jne.

Olisi tosi mukavaa jos olisi itsellänikin säästössä tuollaisia muistoja omilta lapsuusajoilta.

Vierailija

Aika harvakseltaan on tuonne laatikkoon tullut mitään laitettua, kenties kaksi kertaa vuodessa. Enkä ajattele laatikkoa aktiivisesti mitenkään, tänään vain satuin siivoamaan pölyt sen kaapin päältä, jossa laatikko on ja huomasin sen olevan miltei täysi.Eikö olekin aika mukava lahja antaa sitten omalle tyttärelleen jonain hänen elämänsä muutoskohdista? On se sitten muutto ulkomaille, oman lapsen saaminen, naimisiinmeno tms.ap

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat