" Survival Kit" talonrakentajille lahjaksi- mitä mukaan?? Vinkkejä :)

Vierailija

Eli kaveripariskunta alkaa rakentaa taloa ja haluamme ostaa lahjaksi " selviytymispaketin"Kertokaapa, rakentajat, mitä hauskaa ja humoristista, kentis jopa hyödyllistä, siihen voisi koota? Huumorintajua vastaanottajilla kyllä piisaa....Kiitos vinkeistä jo etukäteen!

Sivut

Kommentit (21)

Vierailija

oli sellainen vieterilelu, muistaakseni Slinky nimeltään. Ostin sellaisen kerran kaverilleni, kun vuosien jälkeen näin kaupassa ja saatteena kerroin, että kun seurassani voi tarvita joskus pitkää vieteriä. Sellaista suosittelen.Ja sotkuinen vyyhti rautalankaa, sopii varsinkin rouvalle, jos ei työmiehet tajua suunnitelmiaan.Lisäksi voisit antaa itse askartelemasi lahjakortin, jossa lupaat vahtia lapsia ja kotieläimiä ja kustantaa pariskunnan syömään ja leffaan siinä vaiheessa kun yhteinen aika on vain tappelua työkalupakin ympärillä.

Vierailija


Työmaalle:kahvipaketti

keksejä

nauloja

ruuveja

työhanskoja

mitta

timpurinkynä

vasara

ja vaikka cd:lle biisi: ....vasara ja nauloja....

Vierailija

Hernekeittopurkin vois myöskin laittaa... harjakaisia ajatellen :DJa kenties myös Saarioisen einespizza - noin vinkiksi, että gourmeeta ei kauheasti ole tiedossa ;)

Vierailija

Ostakaa mittoja ja timpurinkyniä, ne ovat aina hukassa. Iso paketti keksejä tai irtokarkkeja (muovisessa kannellisessa rasiassa, säilyy hyvin ja tyhjä laatikko oiva nauloille) ja paljon limua / vichyä. Jos perheessä lapsia niin heille pillimehuja. Niin ja työhanskoja koko perheelle, jotta on mitä " lyödä tiskiin" kun hermot menee.Jos perheessä pieniä lapsia, yksi oikea hyvä lahja on tarjota lastenhoitoapua silloin tällöin.

Vierailija

monista kaupoista löytyy sellasia naisille tehtyjä ihan oikeita työkaluja, mutta minkä varret ovat vaaleanpunaisia tai kukkakuvioituja.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat