Tampereen asuinalueet

Vierailija

Ollaan muuttamassa 3 ja 5 vuotiaiden lasten kanssa Tampereelle. Mietityttääkin nyt sitten, että mitkähän asuinalueet on lapsiystävällisiä ja mitkä ei? Onko kolmen kilsan säteellä keskustasta mukavia alueita?

Kommentit (14)

Vierailija

kummastelen 2:n vastausta..! sanoisin, että EI nimenomaan tesomalle ja hervannalle!ja ap:lle: jos on varaa, niin kivoja paikkoja löytyy takuulla esim. pyynikiltä ja pispalasta.

Vierailija

Keskustasta kolmen kilometrin säteellä on vuokrat aika kovia. Tampereella on siitä hyvä keskusta, että puistoja ja leikkipuistoja on paljon.

Vierailija

...mutta täällä Härmälässä on ainakin IHANAA! Luontoa, vettä, kaikki palvelut, rauhallista, puistoja... Ei täältä enää pois halua. =)

Vierailija

Minä suosittelen Lentävänniemeä. Täällä on paljon lapsiperheitä, lyhyehkö matka keskustaan ja Särkänniemeen. Isot kaupat lähellä ja Näsijärvi tietty.

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


Ei kai ne kotiin tule diilaamaan, vaikka asuis missä?
En ole minäkään, vaikka melkein koko ikäni olen täällä asunut. Jostain ihme syystä ihmiset yrittävät ajatuksissaan tunkea kaikki " levottomuudet" lähiöihin, vaikka todellisuudessa niitä on yleensä eniten keskustassa. Ja aika luonnollisesti sinänsä, liikkuuhan siellä eniten ihmisiä.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat