Missä vaiheessa raskautta keskenmenon pelkääminen helpottaa?

Vierailija

Millä viikoilla sitä uskaltaisi alkaa oikeasti iloita odotuksesta ja suunnitella ja miettiä tulevaa yms? Hullu kysymys sinänsä mutta ikävät kokemukset vaan pyörii mielessä... Nyt viikkoja 13.

Sivut

Kommentit (22)

Vierailija

helevetin tyhymä, vaikka on takana jopa keskenmeno, en jaksa tuollaisia miettiä. Nyt kyllä ollaan jo 36+ viikoilla, mutta voishan tässä edelleen pelätä vaikka mitä, jos niikseen tulee. Mutta olenkin sellainen, että suren vasta sitten, kun tai jos on sen aika, enkä pilaa elämääni tai tässä tapauksessa odotustani suremalla kaikkea mahdollista.

Vierailija

Synnytys käynnistetään lähinnä henkisen puolen takia. Tosin mukana on myös riskiraskausjuttuja (raskausdiabetes ja hyytymistekijä).

Vierailija

Nyt kasassa 15 viikkoa, ja pikkuhiljaa alan innolla odottamaan niitä kunnon töytäisyjä. Nyt vaan ollut jotain epämääräistä kuplintaa, josta nyt ei saa mitään varmuutta.

Vierailija

Vieläpä myöhäinen joten tässä saa vielä aika monta viikkoa odotella jos noiden raskausviikkojen ohi päästyä vaikka helpottaisi...

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


on ohitettu viikolla 13.
Minä suosittelen varhaisraskauden ultraa noin viikolla 8, jolloin hyvällä laitteella nähdään tarkasti sikiön koko ja syke. Jos nämä vastaavat raskauden kestoa, niin ns. keskenmenoriski on jo ihan olematon.Itsestäänselvää on, että senkin jälkeen keskenmenoja sattuu syystä tai toisesta, kuten myös keski- ja loppuraskauden kohtukuolemia, mutta erilaisia riskejä kohtaamme niin vauvoina, lapsina kuin aikuisinakin ihan joka päivä, niin kuin tässäkin ketjussa ovat äidit kertoneet.

Vierailija

hallitsemaan pelkojaan koska niitä todellakin lasten kanssa riittää. Samaa mieltä numeroiden 2 ja 6 kanssa. Raskasuaika on vasta harjoittelua tulevaisuutta varten.

Vierailija

pelkäsin että on vammainen/vammautuu synnytyksessä, kätkytkuolemaa, ettei kehity normaalisti, että ilmenee joku outo sairaus jne jne jne

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat