Iso kasa lastenvaatteita... vienkö uffille vai sinne huutonettiin

Vierailija

en ole vielä koskaan myynyt tai ostanut siellä, onko helppoa hommaa ja meneekö kaupaksi? siistejä vaatteita 116-128cm tytölle, ulko- ja sisävaatteitariittäkö jos laitan kuvat jokaisesta vaatteesta, vai täytyykö sivun ulkonäköön panstaa jotenkin?

Kommentit (10)

Vierailija

Lähtöhinnan laitan yleensä silleen, että olen laskenut vaatteen hinnaksi 50 senttiä. Aina on hinta noussut kivasti. Pk:t on reilun kympin jos vaatteita on enemmän kuin 5 kg.

Vierailija

Nyt ei enää kannata laittaa kesävaatteita.

Silitä ja ota jokaisesta kuva.

Jos ulkovaatteet on jotain " merkkiä" , niin myy erikseen, muuten kannattaa tehdä paketti.Yksinkertainen ilmoitus, ei mitään ylimääräistä. Koko, vaatteen kunto ja kuva. Mielestäni sellaiset on helpompia lukea, missä on kuva ja teksti. Ei niin, että ensin kaikki kuvat ja sitten lopuksi tekstit. Ja loppuun tietenkin postikulut.

Vierailija

taidan laittaa kuitenkin kaikki samaan pakettiin, kun ovat samaan aikaan käytössä olleita eli suunnilleen samaa kokoaajattelin laittaa pakettiin myös ulkovaatteet vaikka ainakin osa on ns. merkkivaatteita... en halua maksimoida voittoa, vaan päästä mahdollisimman helposti vaatteista eroon ja ehkä saada jotain vaivan palkkaaonko outoa, jos laitan pakettiin EI HV, kun tosiaan haluan vaatteista eroon - eikös se ole silloin ihan paikallaan, myyn korkeimman tarjouksen tekijälleentäs postikulut, paljonko ne yleensä on? 10¿?Vierailija

Saat ainakin jotain vaivanpalkaksi.Tee sopivan kokoisia paketteja, että jaksat viedä ne postiin. Kokoväli on liian iso, laita 116 ja 120 cm samaa, 120 ja 122 cm samaa ja 128 yksin. Esimerkiksi näin jaettuna. Jos vaattessa on kokonumero 128, mutta on pientä kokoa, sopii vain 120cm:lle, niin älä laita sitä 128 pakettiin, vaan 120 pakettiin.Riittää kuva kaikista ja selitys, merkki, koko ja viat. Ei tarvi koristella ilmoitusta. Monta kuvaa ilmoitukseen saa www. aijaa. com -palvelun avulla kätevästi.Tahraista ja rikkinäistäkin voi myydä, jos kertoo ilmoituksessa nämä viat vaatteesta. Ostaja sitten puntaroi, paljon sille laittaa huudossaan arvoa (päätyykö ostajalla roskikseen, vai harrastaako esim. vaatteiden korjausta).

Vierailija

Tuskin vaatteita 15 kiloa on (kun et puhunut mustista jätesäkeistä), että menis seuraavaan hintaluokkaan. Jos taas onkin vähemmän, niin ehdotan, että laitat:

Postikulut 10 euroa. Jos on vähemmän, niin maksan erotuksen takaisin.Antaa palaa vaan ! :)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat