Minkä kokoisia 4-vuotiaat pojat?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Minkä kokoisia poikia teillä on ollut 4-vuotisneuvolassa? Meillä 4-vuotias juuri ja juuri 100cm ja olen vähän huolissani hänen pituuskasvustaan. Neuvolassa ei oltu mitään mieltä asiasta. Poika oli syntyessään 47cm, 1v 75cm, 2v 87cm ja 3v 95cm. Mies ja minä ollaan kuitenkin omassa ikäluokassamme hiukan keskipituuden yläpuolella. Voikohan hän sitten venähtää myöhemmin vai jääkö oikeasti tosi lyhyeksi. Tuntuu, että kerhoissa ja muualla samanikäiset tytötkin on aina häntä pidempiä.

Kommentit (7)

Vierailija

ja mitat kesäkuussa neuvolassa; pituus 105cm ja painoa muistaakseni 16kg. Nyt mitattiin juuri eilen ja pituutta melkein 108cm, eli vajaassa kahdessa kuukaudessa kasvanut melkein 3cm.

Meillä mennään pituuden suhteen yläkäyrillä mutta painon suhteen alle nollan mutta neuvolatädin mukaan nyt pituus-painosuhde alkaa tasaantumaan.

Molemmat vanhemmat pitkiä.

En olisi huolissani, kaikki kasvaa niin omaa tahtiaan.

Muistan aina vauva-aikana kun kadehdin muita vauvoja joilla poimuja käsissä ja jaloissa. Kysyin neuvolasta onko poika alipainoinen koska niitä poimuja ei meille ikinä ilmaantunut, niin vastasi vaan, että poika on pitkä ikäisekseen ja paino ihan ok.

Vierailija

Eipä sinun varmasti tarvitse olla huolissasi, kun ei meillekään mitään olla sanottu. Miehen kanssa ollaan ihan normaali pituisia, poika kasvaa vaan omaan tahtiinsa.

Vierailija

Hei!Meillä poika oli 4-vuotis neuvolassa (huhtikuussa..) 107cm ja on ikäisiin aina ollut pidempi!!!Sanokin että n.7cm pitempi kun keskiverto 4-vuotias.Että minun mielestä ei hätää:).Ja painoa löytyy n.19kg.

Ja jos ei neuvolassa mitään sanottu niin eiköhän poika käyrillä mene:).Marissa

Vierailija

Meillä poika 4v. neuvolassa 101,5cm ja paino 15,6kg.Syntyessään 48,5cm ja 3130g

1v. 75cm.

2v. 86cm

3v.93cmHieman on ollut pienempi kuin sisarensa samassa iässä mutta tytöt nyt yleensä taitaa olla pidempiä ja pojat kasvavat hiukan myöhemmin.

Vierailija

nelivuotis neuvolassa poika oli 113cm pitkä ja painoi 21kg!!

neuvolatäti sanoi että on ikäisiään pidempi,että 5% nelivuotiaista on joko pidempiä tai lyhyimpiä kuin muut ikäisensä.

syntyessään poika oli55cm pitkä ja painoi 3777!!

jokainen lapsi on yksilö,kunhan on terve niin kaikki on ok!Vierailija

Nyt on jo 8-vuotias ja mitat 122,5cm ja 27kg.

On lyhyempi kuin useimmat kaverinsa, muttei esim koululuokassaan lyhin kuitenkaan.

Niin ja meidän juuri 4v täyttäny tyttö on 94,5cm ja 13,4kg ja hänkin ihan terve, pieni ihminen :)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat