Gallup USKOSTASI !!!

Vierailija

Tähän on tarkoitus vastata vain KYLLÄ tai EI. Jos et osaa sanoa, niin jätä vastaamatta.Kysymys kuuluu:

USKOTKO KUOLEMAN JÄLKEISEEN ELÄMÄÄN? Eli, uskotko, että sielumme pääsee elämän jälkeen taivaaseen tai joutuu kadotukseen (=helvettiin). Vai oletko sitä mieltä, että kuoleman jälkeen ihmistä ei enää ole, eikä ihmisen sielukaan sen enempää mihinkään " pääse" tai " joudu" .Jos siis uskot kuoleman jälkeiseen elämään, niin vastaa KYLLÄ!

Jos et usko, niin vastaa EI.Saa toki perustellakin, jos haluat.Tehdään tästä iso galluppi!Kommentit (11)

Vierailija

Mutta on toki muuta kuolemanjälkeistä elämää kuin kuvatunlainen. Ei kuitenkaan ole yksilön persoonallista sielua, joka eläisi kuoleman jälkeen.

Vierailija

En siis usko muuhun kuoleman jälkeiseen elämään kuin siihen, että muistot kuolleesta läheisestä elävät ystävien ja omaisten mielissä. Ja se on ihan hyvä niin.

Vierailija

En usko taivaaseen. Miten se muka toimisi? Ex-vaimot samassa paikassa vasta kuolleen miehen kanssa? Vihamiehet samassa taivaassa? Kun elämä loppuu, se loppuu.Toisaalta uskon Kuudes asiti -elokuvan ajatukseen että ihminen vaistoaa " sieluja" tai voi saada viestejä kuolleilta. En tosin tiedä tuleeko " viesti" ihmisen alitajunnasta vai mikä on homman nimi.En siis ehdottomasti ajattele etteikö varmasti mitään olisi kuoleman jälkeen, mutta epäuskottavaa se on.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat