Pitääkö päiväkotiin viedä omat vaipat lapselle?

Vierailija

Yksityiselle perhepäivähoitajalle piti ainakin viedä, nyt lapsi menee päiväkotiin ja tuli mieleen, että saakohan vaipat talon puolesta vai pitääkö ne viedä lapsen mukana..

Sivut

Kommentit (20)

Vierailija

Mistäpä vois tuon tietää jos lapsi ei ole ollut päivähoidossa. Tuleehan sairaalassakin talon puolesta vaipat jos lapsi menee osastolle. Kyllähän siitä päivähoidosta maksetaan valtiolle, joten ajatteli vaippojen kuuluvan samaan hintaan.

Vierailija

Oiskohan sairaalassakin sellasta, että halutaan mahdollisimman vähän vieraita pöpöjä ja siksi talon puolesta vaipat? On musta vähän eri asia olla kokoaikaisesti jossain hoidossa (sairaala, laitos tms.) kuin päivähoito. Sairaalassa on vaatteetkin talon puolesta.Tosin useat kuvittelevat, että kurahousut ja muut löytyvät tarhasta niin omia ei hommata.

Vierailija

että vein päiväksi mukaan esim. 2-3 vaippaa. Ne riittivät loistavasti, meidän tyttö ei kakkaillutkaan kun kerran kolmessa päivässä. Jos joskus nuo ei riittäneet, niin vein sitten takaisin talolle, jota sieltä oli lainattu. Käsittämätöntä vaippojen tuhlausta jos saa menemään 5 vaippaa 8 tunnin aikana!!

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


En minäkään olisi tiennyt.

Saahan sieltä ruoan ja muovailuvahatkin, vai?
Mutta ei vaatteita. Tästä voisi jo vähänkin viisaampi jotain päätellä.

Mutta saahan sitä kaikkea varuiksi kysellä.

Vierailija

T: ltoVierailija:

Lainaus:


t. eräs päikän tätiVierailija:

Lainaus:


vaippoja kuuluu niin paljon! Että ei saa liian usein vaihtaa...T: myös ltoSivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat