1,5v tytöllä löysä limainen myrkynvihreä kakka! :( Mistä voi johtua? Tullut 2h sisällä jo kolmet ripulit :(

Vierailija

Onko nyt jotain viruksia liikkeellä? Tytöllä on jo viikon ollut vatsa löysällä (kuitenkin kakannut normaalin verran eli vain kerran tai kaksi päivässä). Eilen tuli yksi " normaali pökäle" . Nyt sit taas tänään aamulla oli keltainen ripuli ja nyt äsken tullut sit monta kertaa sitä myrkynvihreää limaista ripulia. Mistä ihmeestä tää voi johtua???

Kommentit (9)

Vierailija

Eli viikon kestänyt ripulikakka oli " normaalia ripulikakkaa" eli tavallisen väristä eikä mitenkään limaista. Olin laittanut tosi rasvaista rasvaa peppuun niin en osaa sanoa tuntuiko rasvaiselta pestessä kun se ihan rasva rasva jäi sormiin ensimmäisenä.

Vierailija

Onko teillä herkuteltu jollain erityisellä? Mansikalla? Tuoreilla herneillä?Muutama löysä uloste päivässä ei ole vielä ripulia. Jos vielä toisen viikko jatkuu niin soittelisin omalle lääkärille ja pyytäisin aikaa tutkimuksiin.

Vierailija

Ja vihreä limainen kakka ON yksi perusoire allergisella lapsella.

Kukaan ei ole mitään diagnoosia tehnytkään, vaan esittänyt eri vaihtoehtoja ap:lle mietittäväksi.

Vierailija

oletko antanut gefilusta tms. maitohappobakteereja? Mahataudin aikana tai jälkeen voi laktoosinsieto heikentyä tilapäisesti, joten maitotuotteet kannattaa vaihtaa laktoosittomiin, jos se auttaisi.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat