Onko teistä eettisesti oikein, että Selänteet saavat tytön maksamalla?

Vierailija

Sivut

Kommentit (19)

Vierailija

niin mikseivät jo kolmannesta olisi tehneet varmuudella tyttöä (siis klinikalla).Selänteet kyllä kertoivat lehdissä kolmannen pojan syntymän jälkeen, että tietysti tyttöä enemmän toivoivat, mutta kolmas poika on ihan yhtä tervetullut kuin poikakin.Minä en usko, että Selänteet nyt neljännelläkään kerralla ovat varmistaneet sukupuolta etukäteen, varmasti tyttöä toivovat enemmän kuin poikaa, kun jo kolme poikaa entuudestaan, mutta uskonpa, että mahdollinen neljäs poikakin on heille ylpeyden ja suuren ilon aihe.

Vierailija

Onhan se hieman eettiseti epäilyttävää, jos lapsia noin tehtaillaan, mutta kyllä tässä maailmassa on aika paljon muitakin ja paaaaljon pahempia eettisesti tuomittavia asioita. Jos joku itselleen tytön tehtailee niin eihän se ketään muuta satuta tai loukkaa. Ja kaikillehan valinta on vapaa. Meitäkin voisi pitää eettisesti epäilyttävinä koska olemme adoptoimassa tyttöä sen sijaan, että jättäisimme sukupuolitoiveen avoimeksi. Rikollista toimintamme ei kuitenkaan ole.

Vierailija

ei oliko rikas tai köyhä, eihän. en usko ollenkaan että Selänteillekään. kun vauvakuume iskee niin sama se kumpi, kunhan tulee ja on onnellinen että tulee. Lapset ovat kuitenkin aikamoinen IHME!

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat